Eva Viestová Krimi

8-ročný chlapec pod kamiónom

AKTUALIZOVANÉ INFO!!! V stredu 6.7. na obed sa na Hrádku pri Jelšave stala na prvý pohľad bežná dopravná nehoda kamióna. Tragédiou je, že spolujazdcom vodiča bol jeho osemročný syn, ktorý pri kolízii doslova vyletel z okna rovno pod kamión.

V stredu (6.7.) o 12.00 hodine došlo v katastri mesta Jelšava k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa ťažko zranil maloletý chlapec. 38-ročný vodič nákladného motorového vozidla Mercedes-Benz s návesom, viedol toto vozidlo v smere na obec Štítnik, pričom v stúpaní pri predchádzaní pravotočivou zákrutou dostal z doposiaľ presne nezistených príčin s vozidlom šmyk. Prednou časťou ťahača narazil vpravo do výkopového svahu. V čase dopravnej nehody sa v tomto vozidle nachádzal 8-ročný spolujazdec, ktorý nebol pripútaný bezpečnostným pásom a po náraze prerazil bočné okno na strane vodiča a vypadol z vozidla na zem, kde ho následne nákladné vozidlo pritlačilo. 8-ročný Ondrej utrpel ťažké, život ohrozujúce poranenia s predbežne predpokladanou dobou liečenia viac ako 6 týždňov. Zraneného chlapca previezla letecká záchranná služba vrtuľníkom do banskobystrickej nemocnice. Vyšetrovanie dopravnej nehody prevzal vyšetrovateľ z Revúcej, ktorý už začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Zdroj : kpt. PhDr. Petra Vašková – hovorkyňa
oddelenie komunikácie a prevencie

Cesta cez Hrádok bola vyše štyroch hodín úplne uzavretá, pretože kamión bol skrížený cez cestu a nebolo možné ho obchádzať. Pri vyprostení kamióna nakoniec pomohlo vozidlo Brantner (smetiarske vozidlo).

Pozrite si naše video a foto z miesta havárie a transportu chlapca.

8-ročný chlapec pod kamiónom
1
Galéria
havaria kamiona
21
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM