Eva Viestová Od Vás

Bol som sa prejsť...po Sládkovičovej

Na podnet viacerých nespokojných občanov Revúcej prinášame minireportáž jedného z nich.

Konečne......­.........cíti­te to?? Už sa to blíži…síce pomaličky ale nezadržateľne…JAR. Niežeby som bol odporcom zimy, to nie, veď také biele Vianoce s vločkami snehu sú super, ale jar je predsa len jar. Lúče jarného slnka sú fantastické, tak im nastavte tvár…Len prosím dávajte pozor a nechoďte sa prejsť po Sládkovičovej ako ja, aby ste nespadli do výmoľov a jám. Sneh, ktorý v zime milosrdne zakrýval celú ulicu je preč a odkryl nám jej skutočnú, a povedzme si pravdu, žalostnú tvár. Tento obraz sa každodenne naskytá rodičom, ktorí nesú svoje detičky do materskej škôlky, ale aj motoristom, ktorí sa márne snažia na tejto ulici obísť rôzne jamy a krátery. Ich snaha je zbytočná, tu sa to jednoducho nedá a nie je možné prejsť touto ulicou bez toho, aby ste do niečoho nevbehli. Keďže je to jedna z hlavných ulíc v meste, veď je tu obchodný dom, kultúrne stredisko, škôlka, tak sa na nej vyskytujú často aj návštevníci z iných miest a tí veru majú tiež čo obdivovať. Ťažko povedať, čo si myslia oni, ja som len započul, čo si myslia niektorí Revúčania a nebolo to veľmi publikovateľné, tak sa o tom nebudem zmieňovať.

Viem, že keď sa robí rekonštrukcia, tak kým sa niečo opraví, tak je okolo toho aj trošku neporiadku a cením si snahu kompetentných, že chcú túto ulicu opravovať. Neviem ale, či bolo vhodné začínať s touto rekonštrukciu tak neskoro, keď každému bolo jasné, že sa do príchodu zimy nedokončí…Alebo v tom bolo niečo iné??? Nepôjdeme to teraz skúmať, pre nás je podstatné, aby sa hneď, ako to bude možné, na týchto opravách pokračovalo, pretože každý deň spôsobuje ľudom, ktorí tadiaľto musia chodiť, problémy. Ostáva nám teda iba veriť, že kompetentní sa budú snažiť túto situáciu riešiť, aby nenarastal počet nespokojných občanov.

Prinášame pár zaujímavých záberov, aj keď si myslím že tento žalostný stav už videli všetci…My budeme priebežne sledovať, čo sa s tým robí, alebo nerobí.

Zdroj: JAB

vytlky RA
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM