Rôzne

Budú z nich úspešní manažéri? Piati vyvolení z revúckej ZŠ majú za sebou veľký zážitok!

Zážitok, aký ešte dlho zvykne ostávať v pamäti. Presne to na vlastnej koži zažili piati vyvolení žiaci z revúckej základnej školy. Veď stretnúť sa osobne s manažérmi špičkových spoločností sa nepodarí v ich veku len tak.

Ilustračný obrázok k článku Budú z nich úspešní manažéri? Piati vyvolení z revúckej ZŠ majú za sebou veľký zážitok!
Zdroj: Dnes24.sk

V uplynulých dňoch sa v Košiciach konalo Školenie manažmentu študentskej spoločnosti v rámci predmetu Podnikanie v cestovnom ruchu pod záštitou spoločnosti Junior Achievement. Manažérske vzdelávanie si kladie za úlohu zoznámiť študentov so systémom fungovania a riadenia komerčnej firmy tak, aby vedeli získané poznatky reálne uplatniť pri vedení svojich študentských spoločností.

Spolu so stredoškolákmi sa ako jediní tohto zaujímavého školenia zúčastnila aj pätica žiakov zo Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej. A rozhodne to stálo zato. Absolvovali aj stretnutie s manažérmi zo špičkovej spoločnosti.

Čo všetko neuniklo ich pozornosti? „Dozvedeli sme sa napríklad, ako správne pripraviť prezentáciu, ako byť dobrým lídrom, ale aj ako efektívne využiť čas. Zážitkom pre nás bola aktivita marshmallow challenge,“ povedal Ján Dacho, žiak 8.A.

Možno sa z nich stanú budúci manažéri. „Pre nás, ôsmakov a deviatakov, to bolo veľa informácií naraz. Ale bolo to super a manažérom ďakujeme. Veríme, že sa im aspoň trochu priblížime,“ doplnil Dacho.

Foto: archív Základná škola J. A. Komenského v Revúcej

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM