Tlačové správy

Cnostný, obetavý a ešte aj nezištný? Ak takého človeka z Gemera poznáte, dajte o ňom vedieť!

Máte vo svojom okolí skutočne obetavého človeka či výnimočne láskavého suseda? Alebo poznáte firmu či organizáciu, ktorá sa nezištným spôsobom snaží robiť náš Gemer a život tu ešte lepším, krajším a zmysluplnejším? A robia to aj napriek tomu, že nemusia? A presne takých hľadáme!

Ilustračný obrázok k článku Cnostný, obetavý a ešte aj nezištný? Ak takého človeka z Gemera poznáte, dajte o ňom vedieť!
Zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia

SCA Hygiene Products Slovakia so sídlom v Gemerskej Hôrke sa ako najväčší zamestnávateľ v regióne Gemer rozhodla podať pomocnú ruku. Chce vyzdvihnúť a oceniť tých, ktorí nečakajú na pomoc od iných a nepýtajú sa, čo môže región urobiť pre nich, ale čo môžu oni urobiť pre región.

„Nám na Gemeri záleží, ale najviac nám záleží na našich ľuďoch, a preto sme sa rozhodli usporiadať projekt pre podporu regiónu s názvom SRDCE pre GEMER, ktorého cieľom je finančne odmeniť a podporiť organizácie či jednotlivcov, ktorí nadštandardným spôsobom pracujú na rozvoji nášho regiónu, či aktívnym spôsobom pomáhajú občanom Gemera,“ vysvetľuje dôvody Lenka Kontra Danova zo SCA Hygiene Products Slovakia.

Projekt bude verejne vyhlásený prostredníctvom viacerých mediálnych kanálov v regióne a následne 3-trojčlenné komisie vyberú 3 nominovaných v každej zo 4 kategórií. Víťazi budú vyhlásení počas galavečera, ktorý sa bude konať v priestoroch OKC v Rožňave v priebehu mesiaca september 2016. Na 4 víťazov čaká finančná odmena ako poďakovanie za výnimočnú podporu regiónu a zároveň ako podpora do ďalšej motivácie.

„Kto sa usiluje dosiahnuť veľký cieľ, nesmie myslieť na seba.“

Ak máte tip na nomináciu, neváhajte a hneď tak urobte osobne v sídle SCA, písomne na adresu: SCA Hygiene Products Slovakia, s.r.o., 400, 04912 Gemerská Hôrka či e-mailom na adresu: srdce.pregemer@sca.com. Vašu nomináciu nezabudnite označiť: SRDCE pre GEMER.

Bližšie informácie môžete nájsť v letákoch alebo na adrese: srdce.pregemer@sca.com.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Cnostný, obetavý a ešte aj nezištný? Ak takého človeka z Gemera poznáte, dajte o
4
Galéria
Zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia
Zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM