Eva Viestová Samospráva

Deti z Hviezdoslavky dostali super darček: Každý odchádzal s tričkom s logom školy

Stalo sa už tradíciou, že na Deň detí pripravujú dospelí svojim ratolestiam rôzne prekvapenia a darčeky. Keďže tento rok 1.jún pripadol na sobotu, žiaci zo ZŠ na Hviezdoslavovej ulici dostali svoje darčeky už v piatok.

Ilustračný obrázok k článku Deti z Hviezdoslavky dostali super darček: Každý odchádzal s tričkom s logom školy
Foto: Eva Viestová

V tento deň išli všetci do školy bez tašiek a učebníc a so sebou si niesli len veľa dobrej nálady. Pedagógovia tejto školy pri príležitosti Dňa detí pripravili svojim žiakom darček v podobe zábavno-súťažného dopoludnia.

Tretiaci sa preniesli do sveta tajomných Indiánov, mladších žiakov čakala Rozprávková krajina. Malí výtvarníci súťažili o najkrajšiu ilustráciu rozprávky a vyrábali veselé pečiatky.

Starší žiaci sa najviac tešili na športové súťaže. Pedagógovia pre nich usporiadali stolnotenisovú súťaž, florbalový turnaj a samozrejme, nechýbal ani volejbal. Na svoje si prišli aj milovníci spoločenských hier – hral sa šach, zábavné pexeso aj obľúbené „Človeče“. Súťažiacich za ich skvelé výkony čakali sladké odmeny.

A to nebolo všetko- Rodičovské združenie darovalo všetkým žiakom našej školy krásne tričká, na ktorých je logo ZŠ na Hviezdoslavovej u­lici.

A tak v tento deň odchádzali zo školy všetci s veselým a bezstarostným úsmevom na tvárach, pretože aj vďaka našim pedagógom prežili krásny deň.

Viac foto z Dňa detí na Hviezdoslavke nájdete TU.

info a foto:ZŠ Hviezdoslavova

Deň detí na Hviezdoslavke
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM