Jakub Forgács Správy

Dôchodcovia ukázali, ako si vedia užiť pekné chvíle: Zábava prepukla do spevu, o chvíľu ich bolo počuť široko-ďaleko

Opäť sa potvrdilo, že vek je len číslo. Keď sa stretnú dôchodcovia pri guláši a dobrej hudbe, o zábavu je postarané. Pozrite, ako to žilo na ich zraze v revúckej obci.

Ilustračný obrázok k článku Dôchodcovia ukázali, ako si vedia užiť pekné chvíle: Zábava prepukla do spevu, o chvíľu ich bolo počuť široko-ďaleko
Zdroj: Dnes24.sk

Dôchodcovia ukázali, že sa tiež vedia baviť. Ani daždivé stredajšie popoludnie v Revúckej Lehote ich neodradilo od toho, aby prišli na stretnutie do svojho klubu, ktoré sa konalo z príležitosti Mesiaca úcty k starším. Vonku smutno, ale za oknami bolo poriadne veselo.

Na stretnutí dôchodcov vládla príjemná atmosféra. Priateľskú vravu a pesničky, bolo počuť veru široko – ďaleko. Výborný guláš, ktorý navaril jeden z členov Základnej organizácie Jednoty dôchodcov na Slovensku, chutil každému.

Dobré jedlo však bolo treba aj niečím zapiť. Vždy štedrí sponzori zabezpečili nielen do kotla, ale aj do pohárikov. A tak bola nálada výborná. Jubilantom na želanie zazneli ich obľubené piesne. Dobre sa cítili všetci – starí i noví členovia Základnej organizácie Jednoty dôchodcov na Slovensku. Už teraz sa tešia na stretnutie pri vianočnej kapustnici.

Foto: Ondrej Mladší

Dôchodcovia ukázali, ako sa vedia baviť pri hudbe a jedle
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM