Eva Viestová Futbal

Finále turnajov plné emócií

V nedeľu 17. 3. 2012 prebiehalo v mestskej hale v Rožňave celoslovenské finále halového turnaja Global 24 CUP PSS 2012.

Od rána to v hale žilo futbalom. Zápasy prebiehali formou každý s každým a následne semifinále, o 3. miesto a finále. Chlapci z Revúcej hrali hneď prvý zápas dňa, v ktorom síce prehrali s Popradom 1:3, ale akoby ich táto prehra naštartovala a až dokonca cítili už len chuť víťazstva, vďaka čomu sa stali aj víťazmi základnej skupiny. V semifinále porazili chlapcov z Liptovského Mikuláša a cesta do finále bola zaručená. Finále sa odohrávalo už v podvečerných hodinách. Revúčania nastúpili proti Mamutom z Banskej Bystrice. Veľmi dobrý zápas skončil však remízou a tak o tom, kto bude víťazom finále rozhodovalo kopanie pokutových kopov. A tu už bolo príslovečné futbalové šťastie viac naklonené bystričanom. MFK Revúca teda obsadil veľmi pekné 2. miesto. **Poradie v základnej skupine: **

  1. MFK Revúca
  2. Mamut Banská Bystrica
  3. Elron Team Poprad
  4. Sangria Liptovský Mikuláš
  5. ŠK Slovan Neverice
  6. Krásnohorské Podhradie

Finále celkovo prebiehalo v pohodovej atmosfére, napínavé futbalové zápasy striedalo žrebovanie zaujímavých tombolových cien.
Emócie na uzde si však neudržali chlapci z Krásnohorského Podhradia, čo si môžete pozrieť aj v našom videu.

Chcela by som sa taktiež veľmi pekne poďakovať sponzorom z Revúcej, ktorí prispeli vecnými cenami do tomboly: mesto Revúca, Klenoty Diamond, lekáreň Lianela, Expres Servis – Dušan Holý.

Touto cestou by som chcela ešte raz poďakovať všetkým nižšie uvedeným chlapcom za účasť na našom celoslovenskom finále, za super výkony a tým aj vzorné reprezentovanie Revúcej a samozrejme zablahoželať im k peknému druhému miestu.

Zostava MFK: Smerek, Šestina, Majerčík, Lunter, Švec, Máté, T. Švihla, L. Švihla, Čellár

Dúfam, že sa v takejto príjemnej atmosfére budeme stretávať aj pri zápasoch jarnej časti sezóny 2012/2013, ktorá začína 25. 3. 2012 o 15:00 zápasom MFK Revúca – FK 34 Brusno, na ktorom ste všetci srdečne vítaní.

Finále turnajov plné emócií
1
Galéria
Finale24CUP
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM