Jakub Forgács Krimi

FOTO: Mladíka z Tornale hľadajú blízki aj polícia. Pomôžte nájsť Štefana (15)!

Podľa slov polície Štefan odišiel z miesta trvalého bydliska a odvtedy sa neukázal. Dobre si pozrite foto a popis nezvestného!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladíka z Tornale hľadajú blízki aj polícia. Pomôžte nájsť Štefana (15)!
2
Galéria

„Polícia v Revúcej sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Štefanovi Dorkinovi (15) z Tornale,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Štefan Dorkin je nezvestný od 24. novembra 2016, kedy odišiel z miesta svojho trvalého bydliska a do dnešného dňa sa domov nevrátil,“ pokračovala hovorkyňa.

„Je 156 cm vysoký, strednej postavy, má na krátko ostrihané tmavo plavé vlasy, modré oči,“ povedala Faltániová so slovami, že naposledy mal oblečenú čiernu vestu bez nápisov, oranžový sveter s kapucňou, čierne rifľové nohavice, botasky sivo modrej farby s logom značky Nike.

„Zvláštne znamenia: na ľavom predlaktí má tetovanie tvaru listu marihuany a jedno písmeno „D“, na ľavom lýtku má vytetované slovo „LIFE“,“ dodala hovorkyňa s tým, že polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

FOTO nezvestného Štefana. O pomoc prosí polícia aj rodina
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM