Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Revúcki školáci sa predviedli. Krásna pocta všetkým mamám

Talent a šikovnosť pretavili do krásnych vystúpení. Pozrite, čo všetko dokázali nacvičiť školáci zo ZŠ Hviezdoslavova v Revúcej pre svoje mamy.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Revúcki školáci sa predviedli. Krásna pocta všetkým mamám
2
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova

Žiaci zo ZŠ, Hviezdoslavova 1 v Revúcej pripravili pre všetky mamy skutočne nádherné štvrtkové popoludnie. Jednotlivé vystúpenia potešili nielen mamy, ale aj staré mamy, otcov a určite aj dedkov, keďže sála revúckeho Mestského kultúrneho strediska praskala vo švíkoch. Bohatým programom sprevádzala už skúsená moderátorka Emka so svojím mladším kolegom Maťom.

S veľkou nedočkavosťou a nadšením ako prví zatancovali rock’n’roll prváčikovia z I. A, ktorých vzápätí vystriedali ich kamaráti z I. B s obľúbeným tancom twist. Po nich nasledovalo bubnové vylepšenie hitu Human v podaní žiakov z II. A. Béčkarské partie z ulice sa zase vzájomne vyzývali, kto z nich predvedie lepšiu tanečnú zostavu na Usherovu pesničku Yeah! Občas tiež na javisko vybehlo dievčatko či chlapček z I. A s detsky úprimnou básničkou pre mamku.

Pôsobivé bolo aj vystúpenie s farebnými stuhami, ktoré odprezentovali mladé slečny z III. A. S pirátmi z III. B a ich tanečným vystúpením sme sa aj spolu s Captainom Hookom vybrali na šíre more. Svoju pohybovú zdatnosť a šikovnosť nám na gymnastickej žinenke ukázala šiestačka Mária Magdaléna, alias Buba. Španielskymi rytmami Alvara Solera a Rickyho Martina sa nechali strhnúť dievčence a chlapci zo IV. A a VI. B. To, že tanec a hudba sú mladej generácii blízke chceli ukázať aj hviezdičky zo IV. B a možno aj budúce tanečnice z V. B. A tak aj cez rytmy Shakiry posielali mamkám lásku a radosť.

Nielen lásku a radosť, ale aj odkaz mame o tom, že sú už zrelí a zodpovední, zaspievali talentovaní a odvážni siedmaci. Odvaha, ale hlavne chuť spievať nechýba ani deťom zo speváckeho krúžku, ktoré vzdali hold materstvu aj ľudovou piesňou, najmä tou našou – gemerskou. Program pokračoval opäť tanečnými vystúpeniami žiakov zo siedmeho ročníka a krásny tanečný maratón ukončili žiaci V. A. Čierne a biele postavičky sa pohybovali v rytme piesne Applause, v ktorej si Lady Gaga žiada od divákov potlesk. A tak všetci prítomní obrovským potleskom odmenili šikovných účinkujúcich po záverečnej pesničke Pre mamu, ktorú zaspievali malí aj veľkí.

V OBRAZOCH: Ako deti z Hviezdoslavky potešili mamy
2
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM