Rôzne Správy

FOTO: Viaceré slovenské mestá na jednom mieste v Revúcej? Takto sa to podarilo

Keď ste chceli navštíviť Košice či Kremnicu, nemuseli ste cestovať z Revúcej. Potulky po mestách Slovenska sa dali zažiť aj na Hviezdoslavke.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Viaceré slovenské mestá na jednom mieste v Revúcej? Takto sa to podarilo
4
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova

Pri príležitosti Európskeho dňa rodičov a škôl sa učitelia a priatelia ZŠ na Hviezdoslavovej ulici v Revúcej rozhodli usporiadať zaujímavé dopoludnie pre svojich žiakov. V sobotu 14.10.2017 vyt­vorili pestrý mix stanovíšť so zaujímavými mestami Slovenska, kde žiaci našli veľa podnetného, zaujímavého, ale aj náučného materiálu, s ktorým sa stretávajú na vyučovaní vlastivedy, slovenčiny, dejepisu, matematiky, či telesnej výchovy.

Príjemná atmosféra podujatia navodená dobrou náladou detí, ktorí strhli svojich rodičov k úsmevu a pomoci pri zdolávaní prekážok, sa šírila počas celého dopoludnia. Veď pri zdolávaní vojenskej pevnosti v Komárne, spočítaní mincí z mincovne v Kremnici, odbehnutí maratónu v Košiciach, hádzaní predmetov na klietku hanby v Levoči, poskladaní puzzle 1. slovenského gymnázia v Revúcej, či vyriešení tajného písma z Trnavy, išlo hlavne o zábavu.

Radosť v detských očiach pri vyhrávaní tomboly, jedení koláčikov či cukrovej vaty, hovorila za všetko. Rodičia navyše uvarili výborný guláš a tak dúfame, že aj o rok sa bude v tejto tradícii pokračovať.

Pozrite si v priloženej fotgalérii zábery z Európskeho dňa rodičov v Revúcej!

V OBRAZOCH: Potulky po mestách Slovenska na Hviezdoslavke
4
Galéria
Zdroj: ZŠ Hviezdoslavova
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM