Eva Viestová Rôzne

FOTOREPORTÁŽ: Deti zažili prázdniny v divočine

Začiatkom augusta sme už deviaty rok vyrážali s deťmi na Muránsku planinu preskúmať jej divočinu, otestovať vlastné sily, čeliť podmienkam, ktoré si na nás pripravila príroda tento rok a samozrejme stretnúť starých a spoznať nových priateľov.

Prežitie v divočine je detský putovný tábor každoročne organizovaný Správou NP Muránska planina. Tento rok sa ho zúčastnilo 25 skvelých detí z blízkeho okolia i vzdialenejších častí Slovenska.

[blockquote]Roz­delené v troch skupinách sa popasovali s rôzne dlhými a rôzne náročnými trasami vedúcimi cez národný park. A prežili všetci, aj „mazáci“, čo sa tábora zúčastnili po tretí, či štvrtý raz, ale aj „bažanti“, ktorí tábor absolvovali po prvý raz a asi netušili, do čoho idú. Aj keď putovanie bolo pre mnohých náročné, dúfame, že z tábora všetci odchádzali nielen poriadne unavení, ale aj plní zážitkov, na ktoré budú v dobrom spomínať. Milé deti, o rok sa na Vás opäť tešíme![/bloc­kquote]

Ak sa chcete preniesť aspoň virtuálne späť do nášho tábora, pozrite si fotky na našej webovej stránke www.npmp.sk.

Naša veľká vďaka patrí všetkým sponzorom, ktorí finančne, materiálne alebo cenami do súťaží pre deti prispeli na tento tábor: Tesco Revúca, COOP Jednota Revúca, Miroslav Belák – Pekáreň, Ing. Jozef Lopušek – Lopušek Intal, FOTO Rolinec Revúca, Táňa Kršková – Kníhkupectvo KnihArt Revúca, Zdeněk Pochop a Erika Denešová – Zrub Burda, Občianske združenie Off Road Club Tisovec.

Ďakujeme našim priateľom a dobrovoľníkom, ktorí nám každoročne nezištne pomáhajú pri organizovaní tábora: Zdenovi Pochopovi, Jarkovi Brndiarovi, Ivovi Hepkovi, Katke Bujňákovej, Maťovi Rolincovi, Betke Motyčkovej, Verči Simanovej, Danke Šmídtovej, Janovi Salayovi, Zuzke Bryndzovej, Milošovi a Peťovi Simanovcom i ďalším.

info : Jana Šmídtová foto : S. Motyčka

Prezitie v divocineTabor
26
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM