Peter Simon Rôzne Správy

FOTOREPORTÁŽ: Magické okolie Krásnohorskej jaskyne

Taká nádhera a neďaleko Rožňavy! Pozrite si fotky zhotovené v okolí Krásnohorskej jaskyne. Pozornosť pútajú aj krasové jazierka.

Ilustračný obrázok k článku FOTOREPORTÁŽ: Magické okolie Krásnohorskej jaskyne
10
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Do prírody sa oplatí vybehnúť aj na jar. Lokalitu pri Krásnohorskej jaskyni vyhľadáva množstvo nadšencov prírody kvôli nenáročnej, no o to krajšej prechádzke. Pozornosť pútajú aj krásne a nevšedné krasové jazierka. Tie sa nachádzajú na potoku Buzgó. Jedná sa o desiatky metrov dlhé kaskády, ktoré vytvoril samotný potok, vytekajúci z jaskyne.

Ak sa rozhodnete pre takýto druh relaxu pri Krásnohorskej jaskyni, určite vám neujde magický zvuk vyvierajúceho prameňa priamo z podzemného jaskynného systému, nádherný spev vtákov, či to čarovné ticho, v ktorom počuť len hlas prírody.

Pozrite si v našej galérii niekoľko fotiek ;)

Toto všetko a omnoho viac sa dá vidieť v okolí, ktoré naozaj skrýva mnoho prírodných úkazov. Návodom ako sa dostať na takéto miesta je pokúsiť sa vytvoriť si malú chvíľku pre seba, vybrať sa do nejakých zákutí našej úchvatnej prírody a užívať si to nenahraditeľné ticho, ktoré vám jednoznačne ponúkne len čarovná príroda v srdci Slovenského Krasu.

Obrazom: Okolie Krásnohorskej jaskyne
10
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM