Viktória Botošová Futbal

FRAGARIA CUP 2015: Deti z revúckej prípravky ukázali, že sa len tak nezľaknú! FOTO

Deti z MFK Revúca Prípravka na zúčastnili na Medzinárodnom futbalovom turnaji FRAGARIA CUP 2015. Pozrite, ako sa im darilo.

Ilustračný obrázok k článku FRAGARIA CUP 2015: Deti z revúckej prípravky ukázali, že sa len tak nezľaknú!  FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 2. – 6. júla 2015 sa konal v Prešove Medzinárodný mládežnícky futbalový turnaj FRAGARIA CUP 2015. Na štrnástom ročníku turnaja sa podľa slov Ivany Svieženej zúčastnilo 200 družstiev zo 16 krajín, pre ktorých bolo pripravených šestnásť prírodných trávnatých ihrísk a dve ihriská s umelým trávnatým povrchom.

Každý deň nastúpili na dva zápasy

Jeho súčasťou sa stali na päť dní aj deti z MFK Revúca Prípravka. Plné očakávania nastúpili v prvom zápase proti súperovi, ktorého úspešne zdolali. “Každý deň sa hrali 2 zápasy, kde deti bojovali veľmi húževnato s cieľom dosiahnuť čo najlepší výsledok, no nie vždy sa im to podarilo,“ uvádza Sviežená.

Vo svojej vekovej kategórii U9 bolo prihlásených 28 družstiev, ktoré boli rozdelené do 3 skupín. Ako pokračuje Ivana Sviežená, aj keď deti nepostúpili do osemfinále, odnášali si domov bohaté skúsenosti, ale aj nezabudnuteľné zážitky na turnaj, ktorý je veľkou školou pre futbalovú budúcnosť detí.

Už teraz sa tešia na ďalší ročník

Sprievodný kultúrno-spoločenský program vyvrcholil vo štvrtok 2. júla podvečerným vlajkovým sprievodom všetkých účastníckych družstiev historickým centrom mesta Prešov, bohatým kultúrnym programom a na záver nádherným ohňostrojom.

„Veľké ďakujem patrí trénerom Miroslavovi Repiskému, Karolovi Mátému ml. a . Cyrilovi Simanovi, ktorí venujú svoj voľný čas deťom, aby rozvíjali ich talent, sponzorom BRANTNER GEMER s. r. o. Rimavská Sobota, MESTSKÉ LESY Revúca, TESCU, ONDREJOVI FURMANOVI a INTAL PEKÁREŇ LOPUŠEKOVÁ, bez ktorých by sa deti nemohli zúčastniť, tohto fantastického turnaja a v neposlednom rade patrí vďaka aj rodičom. Ďakujeme a tešíme sa už na ďalší ročník FRAGARIA CUP 2016 v Prešove,“ dodala Ivana Sviežená.

Foto: Horný rad z ľava: Ing. Cyril Siman, Marko Kilík, Igor Schmiedl, Miroslav Cárah,
Tomáš Galovič, Martin Siman, Tobias Lipták, Tobias Tužinský,
Mgr. Miroslav Repiský

Spodný rad z ľava: Oliver Lipták, Oliver Kiss, Jakub Varga, Matej Sviežený,
Matúš Furman, Filip Lipták, Peter Černák

Deti z MFK Revúca Prípravka na FRAGARIA CUP 2015. FOTO
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM