Norbert Gonosz Futbal

Futbalové popoludnie v znamení derby zápasu: Revúca ani Tisovec si navzájom nič nedarovali

Minuloročná sezóna sa pre mužstvo FK CSM Tisovec neskončila veľmi priaznivo a vypadnutie do IV. ligy znamenalo, že v nastávajúcej sezóne 2014/2015 dôjde po 5 rokoch opäť k derby zápasu s mužstvom MFK Revúca. Ako to nakoniec dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Futbalové popoludnie v znamení derby zápasu: Revúca ani Tisovec si navzájom nič nedarovali
Foto: Norbert Gonosz / Zdroj: Dnes24.sk

Hráči oboch mužstiev začali zápas s obrovským nasadením a aktivitou hýrili najmä hosťujúci hráči, na ktorých bol znateľný fakt, že hrali v minulej sezóne o súťaž vyššie. Ale hráči Revúcej poctivou defenzívou eliminovali snahy hosťujúcich hráčov a postupne sa začala hra vyrovnávať. V prvom polčase si obe mužstvá vytvorili niekoľko šancí. Jednu z najväčších spálil hosťujúci hráč Rudolf Šavlík, keď zoči voči brankárovi Smerekovi napálil loptu do brvna. O pár minút na to po štandardnej situácii domácich hráčov usmernil priamy kop Končeka do siete Filip Faško, no radosť bola predčasná, keďže asistent rozhodcu odkýval postavenie mimo hry. Polčasový stav bol teda bezgólový 0:0.

Druhý polčas bol výrazne aktívnejší zo strany oboch mužstiev a bolo jasné, že rozhodovať budú maličkosti a šťastena. V 65. minúte, po sérii niekoľkých faulov, prišla skvelá štandardná situácia domáceho mužstva a zhruba z 20 metrov skvelou technickou strelou prekonal brankára Belicu domáci Urbánik.

Hostia po inkasovanom góle zvýšili aktivitu, ale pozorná obrana domáceho mužstva im nedovolila vytvoriť si ideálnu príležitosť na vyrovnanie. Po veľmi vyrovnanom zápase, v ktorom rozhodovali iba maličkosti bolo šťastnejšie domáce mužstvo a vo vypätom derby zápase vyhrali tesne 1:0. Obe mužstvá je však nutné pochváliť za bojovný výkon a nasadenie a prajeme im do ďalšieho priebehu súťaže všetko dobré.

Nedeľňajšie popoludnie v znamení derby zápasu  MFK Revúca - FK CSM Tisovec
1
Galéria
Nedeľňajšie popoludnie v znamení derby zápasu  MFK Revúca - FK CSM Tisovec
12
Galéria
Foto: Norbert Gonosz / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM