Eva Viestová Rôzne

Hasiči z Revúčky vyhrali ligu a mieria na Superpohár

Hasiči z Revúčky sa uplynulý víkend predstavili na poslednom kole Gemersko-Malohontskej hasičskej ligy (GMHL) v Gemerskej Vsi. Na štart sa postavili s vedomím, že na celkové víťazstvo v lige im stačí skončiť na súťaži do 5. miesta, no zároveň s pocit

Ilustračný obrázok k článku Hasiči z Revúčky vyhrali ligu a mieria na Superpohár
Foto: Eva Viestová

Na štart vybehli ako 14. v poradí a nikoho nenechali na pochybách o svojej forme a dosiahli vynikajúci čas 14.12 s, ktorým si takmer naisto zabezpečil víťazstvo v GMHL, a usadili sa bezpečne na 1.mieste.

**Keďže ich najväčší súperi vybiehali na trať pred nimi, ešte skôr ako išli na svoj druhý pokus vedeli, že sa stali víťazom posledného kola a celkovo GMHL. **Na druhý pokus už vybehli uvoľnení, s cieľom dosiahnuť čas pod 14 s. Po menšej chybe savičiara sa to nepodarilo a dosiahli čas 14.29. Ich veľkú radosť to však už nijako neovplyvnilo.

[color=#3333ff]Za nimi sa časom 14.28 s umiestnilo družstvo z Čerenčian a tretie miesto obsadili Držkovce časom 15.05 s. V celkovom poradí GMHL skončila Revúčka na čele zo ziskom 76 bodov, na 2.mieste skončil Teplý Vrch zo 68 bodmi, na 3.mieste Vlkanová s 65 bodmi, 4. miesto – Gem.Ves 59 b, 5.miesto Kružno . 57 b, 6.miesto – Lučatín 55 b. [/color]

**Ako víťazi GMHL budú ligu reprezentovať na Slovenskom Superpohári 2012. Tento sa bude konať 13.októbra v Hliníku nad Váhom. **Predstaví sa tu absolútna slovenská špička zo všetkých kútov Slovenska. Od začiatku sezóny snívali o postupe na túto súťaž tak želáme veľa šťastia v súboji s najlepšími slovenskými mužstvami!

Pozrite si video z víťazného pokusu [youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/Zn2lP-pZh9U[/youtube]

info a foto : DHZ Revúčka

HasiciRevuckaFinaleGHL
7
Galéria
Foto: Eva Viestová / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM