Eva Viestová Hokej

Hokejisti nastúpili proti Klenovcu

V sobotu 17.decembra pokračovala Gemerská hokejová liga (www.ghhl.webnode.sk) 9. kolom, posledným prvej polovice súťaže (Revúčania majú ešte dohrávku s obhajcom minuloročného prvenstva domácim Expresstransom Rim. Sobota) a pre MHK Magnezit Revúca opä

V tomto poslednom tohtoročnom kole nás čakal nepríjemný súper, 4.družstvo tabuľky – Klenovec. Revúčania v nových dresoch začali aktívnejšie, a ako sa ukázalo, Klenovčania sa na nás vedia motivovať a aj tentokrát nám znepríjemňovali hru svojou bojovnosťou. Aj keď predsa len kvalita bola celkovo na našej strane, ich obranná hra bola dlho efektívna. Po obliehaní súperovej bránky sa konečne presadil P. Hutka a otvoril skóre, avšak tesne pred koncom prvej tretiny po našom zaváhaní súper vyrovnal. V druhej tretine sme sa dvoma gólmi dostali do vedenia, na začiatku tretej bolo 4:1, súper sa však nevzdával a znížil na 4:2, vzápätí sme však poistili vedenie na 5:2, no súper ešte raz pred koncom upravil na konečný stav. Aj keď sme v tomto stretnutí nepodali najlepší výkon, výsledok je pre súpera veľmi prijateľný, keďže v mnohých prípadoch ich podržal brankár, šťastie, či smola na našich hokejkách pri našich mnohých gólových príležitostiach.

MHK Magnezit Revúca – HK Klenovec 5 : 3 (1:1, 2:0, 2:2) góly: Hutka P. 2, Keder, Hutka N., Špak **Zostava MHK: **Škorňa – Kováč, Tatarko, Skybjak, Andraščík, Hutka P., Špak, Keder, Hutka N., Vojčík, Žgravčák, Kožuch J., Kožuch Ľ.

Zdroj info a foto : V. Andraščík

hokej RA-Klenovec
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM