Hokej

Hokejisti Revúcej prehrali prvú tretinu, no potom to súperovi natreli

V ďalšom kole RHAL (viď - www.rhal.mypage.cz) sa Revúčania stretli s domácim družstvom White Raven, tiež účastníkom predchádzajúcej GHHL. Duel sa opäť nezačal dobre, keď po polminúte bolo 1:0 pre domácich.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti Revúcej prehrali prvú tretinu, no potom to súperovi natreli
Foto: Eva Viestová

Po chvíli dôrazný Tomáš Pavlík vyrovnal, no po niekoľkých našich zaváhaniach súper v prvej tretine zvýšil na 3:1. Prvá tretina nás akoby zastihla v kŕčovitom prejave, nešla kombinácia. V druhej tretine sme začali preberať réžiu na svoje hokejky, no po znížení na 3:2 sme vzápätí inkasoval na rozdiel dvoch gólov.

Revúčanov to nevyviedlo z miery, hrali ďalej svoju hru a pred koncom tretiny znížili na 4:3, keď niekoľko príležitostí ostalo nevyužitých.

V záverečnej tretine sa už prejavoval aj efektívnejšie zodpovedný a kolektívny výkon a troma gólmi sme otočili skóre, keď Útrata zatiahol „roletu“ na svojej bránke a nevyužili sme navyše zopár čistých šancí. Záverečný gól dal Špak do prázdnej bránky v poslednej minúte, keď súper hral presilovku a navyše odvolal brankára, takže hral presilovku o dvoch hráčov.

White Raven R.Sobota – Magnezit Revúca 4 : 6 (3:1,1:2,0:3)

  • góly: T.Pavlík 3, Špak 2, Prtko

Zostava Revúcej: Útrata – Repák,Andraščík,M­.Pavlík,P.Pia­terik, Špak,Papcun,Prtko, T.Pavlík,J.Pi­aterik,
Hutník, Sálek,Tatarko,Gar­lathy

4.kolo RHAL, White Raven R.Sobota - Magnezit Revúca
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM