Eva Viestová Iné športy

III.Rally Lubeník začína už v piatok

V piatok a sobotu 8.a 9.7. bude v Lubeníku prebiehať tretí ročník Rally Lubeník. Okrem množstva vynikajúcich pretekárov si pre Vás organizátori pripravili aj niekoľko atrakcií...tak neváhajte a príďte sa presvedčiť sami...

V piatok od 10,30hod – 15, 30hod bude prebiehať technické preberanie vozidiel pred budovou Prima bowlingu a o 17,40hod bude slávnostný štart a predstavenie posádok…toto všetko je prístupné pre divákov, tak si to určite nenechajte ujsť.
Až nečakane veľký záujem posádok príjemne prekvapil organizačný team v BETI RACING III. RALLY LUBENÍK. Po vlažných začiatkoch s prihlasovaním sa roztrhlo vrece s prichádzajúcimi prihláškami. Sme veľmi radi že do štartovnej listiny III. ročníka sa nám podarilo zapísať až 44 jazdcov z piatich krajín, Slovenska, Česka , Poľska, Maďarska a Talianska. Na štarte uvidíme 4 vozidlá WRC,a to , Melichárka s Mitsubishi Lancer WRC 05, poliaka Grzyba s novou technikou Ford Focus WRC 08, Drotára so Subaru Impreza WRC a vo farbách generálneho reklamného partnera preteku BETI RACING, sa predstaví čech Karel Trnený so Škodou Fabia WRC.
V súťaži Slovenský Rally Pohár (SRP) je prihlásených 35 posádok na čele s celou špičkou tejto súťaže. Na vrchu štartovnej listiny nájdeme skúsených jazdcov na dieselových Ibizách , Kysuckého a Halušku, ktorých prenasleduje, dá sa povedať domáci Jozef Kriška so Škodou Fabia. Veľmi nás teší, že na štarte uvidíme aj domáce posádky . Nádejného Mariana Kekeňáka s novou Škodou Felícia 1,4 KIT, víťaza vlaňajšieho ročníka, ale aj nováčika na tratiach rally Milana Pavka, ktorý bude šoférovať vlaňajšiu víťaznú Kekeňákovu Felíciu. Z Lubeníčanov na sedadle spolujazdca ešte uvidíme Janku Laurincovú, ktorá bude navigovať Petra Dobšinského na Škode Favorit.

S potešením môžeme oznámiť všetkým divákom ,ktorí sa rozhodnú spríjemniť si víkend účasťou na BETI RACING III.RALLY LUBENÍK že sme pre nich pripravili jedno malé prekvapenie na piatkové odpoludnie. Okolo 15,00hod na štartovaciu rampu vystúpia členovia hudobnej skupiny HORKÝŽE SLÍŽE, kde prebehne ich promo akcia a autogramiáda.

V sobotu sa preteky začínajú o 10,10hod RS1 a štartom prvého pretekára pri Slovmagu. Preteky budú prebiehať do popoludňajších hodín a slávnostné vyhlásenie výsledkov je naplánované na 16,00hod opäť pred budovou Prima bowlingu.

Viac podrobnejších info nájdete na : http://www.obeclubenik.sk/rally/index.php

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM