Tlačové správy

Jedinečná príležitosť pre ambicióznych v našom okrese: GO! Program dáva skutočnú prácu!

O dobrú prácu v našom regióne je núdza. Nie každý si však uvedomuje, že na dobrú prácu sú potrebné vedomosti, zručnosti a ochota učiť sa. Pozrite detaily tejto ponuky.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečná príležitosť pre ambicióznych v našom okrese: GO! Program dáva skutočnú prácu!
Zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia

V Essity veríme, že absolventi zohrávajú dôležitú úlohu pri zdolávaní status quo, pri vedení zmeny a majú pozitívny vplyv na globálny biznis v oblasti hygieny a zdravia. Kariéra v Essity je o tom, byť inšpirovaný, zdolávať výzvy a byť motivovaný dosahovať svoje ciele a skúšať nové veci.

Vybraní kandidáti sa zúčastnia dvojročného Graduate On-boarding (GO!) Programu v rámci Essity, so začiatkom na jeseň 2018. GO! Program dáva skutočnú prácu s reálnym plánom rozvoja s cieľom poskytnúť pevný základ pre ďalšie uplatnenie v Essity.

Onboarding Program je postavený na relevantných úlohách, s jasnými zodpovednosťami a špecifickými cieľmi týkajúcimi sa toho, čo sa u nás naučíš. Na základe toho účastníci nadobudnú hlbšie pochopenie o Essity ako globálnej organizácii, technické znalosti, porozumejú procesom a nástrojom a popri tom budú súčasne dosahovať konkrétne výsledky dôležité pre náš biznis.

Oblasti zamerania

Ponúkame absolventské pozície v našich výrobných závodoch, ktoré Ťa pripravia na kariéru v Essity organizácii Product Supply. K dispozícii sú príležitosti v rámci Production, Technology a Sourcing oddelení.

Počas 24 mesiacov Essity GO! Programu budeš pracovať s profesionálnymi tímami z výroby, budeš zahrnutý do spoločných skupinových aktivít a projektov a naplno porozumieš Product Supply biznisu.

Počas prvých 6 mesiacov, budeš mať svoj on-boarding plán pre rozvoj zručností dôležitých pre výrobu, budeš nasávať našu kultúru neustáleho zlepšovania sa a získavať znalosti týkajúce sa Product Supply biznisu.

Nasledujúcich 18 mesiacov sa sústredíš na technický rozvoj za súčasného riešenia a zdolávania rôznych výziev a budeš tiež pracovať na vlastnom projekte zlepšovania.

Úspešným skompletizovaním programu budeš kvalifikovaný na pozície v oblasti výroby.

Sme presvedčení, že GO! Program je skvelou šancou ako začať v praxi využívať to, čo si sa naučil v škole a overiť si, aké je to byť v praxi na skutočnej pracovnej pozícii a zároveň mať vo svojich rukách svoj ďalší rozvoj.

• Predošlú pracovnú skúsenosť nepožadujeme, no prípadné relevantné stáže sú výhodou • Podmienkou je dosiahnutie bakalárskeho stupňa v Technickom/ Purchasing / Supply Chain Management alebo príbuznom odbore najneskôr 36 mesiacov spätne • Vynikajúca znalosť angličtiny a lokálneho jazyka • Ochota cestovať a prípadné dočasné presťahovanie môže byť vyžadované • Nadšená, motivovaná a zvedavá osoba, ktorá dokáže byť tímovým hráčom ochotným pomôcť dosiahnuť úspech

Zaujalo Ťa to? S pozíciami dostupnými po celom svete je veľa možností ako rozbehnúť svoju kariéru v Essity. Nepremeškaj preto svoju príležitosť prihlásiť sa!

Prihlásiť sa môžeš na stránke www.profesia.sk link na pozíciu TU.

alebo prostredníctvom www.essity.com link na pozíciu TU.

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme vedúcou spoločnosťou pre oblasť hygieny a zdravia, odhodlanou zlepšovať kvalitu života ľudí prostredníctvom špičkových riešení v oblasti hygieny a zdravia. Našich 48,000 zamestnancov vyvíja, vyrába a predáva produkty a riešenia v oblastiach Personal Care, Consumer Tissue a Professional Hygiene. Približne 500 milliónov ľudí používa naše výrobky každý deň. Medzi naše značky patria napríklad značky TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda a Zewa, a obchodujeme približne v 150 krajinách. Naša centrála sa nachádza v Štokholme vo Švédsku, kde sme aj zalistovaní na burze Nasdaq. Spoločnosť Essity bývala súčasťou skupiny SCA Group.

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: SCA Hygiene Products Slovakia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM