Eva Viestová Kultúra

Jožo Pročko v ZŠ I.B.Zocha

Jožo Pročko bude odovzdávať ceny najlepším. Ak chcete byť pritom, prijmite pozvanie na PREHLIADKU ŠKOLSKÝCH DETSKÝCH DIVADELNÝCH SÚBOROV.

Uskutoční sa 23. marca 2011 v Mestskom dome kultúry v Revúcej. Základná škola Ivana Branislava Zocha pre vás pripravila program, v ktorom s čestným predsedom poroty Jožom Pročkom uvidíte najskôr predstavenia žiakov prvého stupňa. Tie sa začínajú už o 8.00 hod. Najprv vám zoskupenie DETI SLNKA ponúkne rozprávku O troch prasiatkach. Nasleduje MACHUĽKO a ich Vlk a sedem kozliatok, JAŠTERIČKY zahrajú príbeh nazvaný Štyria škriatkovia a víla. BEŤÁRI sa vám predstavia ako Snehulienka a 7 trpaslíkov.
Čas medzi 9.15 a 10.00 patrí predovšetkým žiakom materských škôl. Divadielko DRÁČIK pre nich pripravilo Detektívnu rozprávku, HVIEZDIČKY zase príbeh O červenej čiapočke a PARTIČKA vám povie, že Hľadám lepšiu mamu.
Medzi 10:00 a 11:00 sú predstavenia najmä pre žiakov II. stupňa základných škôl. Program začnú ČERTÍCI s Malým princom, KAMOŠI zase ukážu, ako si Pat a Mat poradia s kamerou. BABRÁČIK zahrá Fineas a Ferb a ÁČKO nazvalo svoje vystúpenie Poľana.
Slávnostné vyhodnotenie je naplánované na 11.30hod.

Prijmite pozvanie Základnej školy Ivana Branislava Zocha na divadelnú prehliadku v dome kultúry a možno sa aj vám ujde autogram od Joža Pročka. Zdroj:Mgr. K. Szokeová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM