Eva Viestová Iné športy

Kickboxeristi v Poľsku

Dňa 19.11.2011 sa v Poľskom kúpeľnom mestečku Krynicy Zdroj uskutočnil turnaj v kickboxe z názvom Medzi Nami Goralami pod patronátom primátora Krynice dr. Dariusza Reska.

Za účasti 2 klubov zo Slovenska – KB Edimax Bardejov a KB Leon Revúca a 6 poľských klubov spolu 62 súťažiacich. Reprezentanti ŠK KB Leon Revúca získali 3 strieborné a jednu bronzovú medailu. Ľuboslav Bodor mladší ziskom striebornej medaily ukázal, že vie bojovať aj vo váhe s o 10kg ťažšími pretekármi. Tak isto aj Klaudík Babiak si veľmi dobre počínal a vo finále prehral tesne na body. Priateľskosť zo strany Poliakov, dobre zorganizovaný turnaj, kde pochvala padla aj na rozhodcov, ktorý rozhodovali čestne, si pochvaľovali obaja tréneri Vladimír Dudinský, reprezentačný tréner mládeže a Ľuboslav Bodor.
Obdivuhodná je aj spolupráca tohto poľského mesta, ktoré sa veľkou mierou podieľa na rozvoji zdravého športu.

Naši reprezentanti dosiahli nasledovné úspechy: Bodor Ľuboslav 2 miesto lightcontact –60 kg st.kadet Babiak Klaudio 2 miesto lightcontact –44 kg kadet Guláková Janka 2 miesto ** semicontact –30 kg kadet **Sokol Daniel 3 miesto lightcontact –32 kg kadet

Zdroj info a foto : Bc. Ľ. Bodor

kickbox Polsko
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM