Šport

Kráľ biatlonovej stopy 2014 aj s účasťou biatlonistov z Revúcej. Ocenenie si prevzal aj Revúčan Libor

Koncom apríla sa zišla slovenská biatlonová rodina v Sielnici neďaleko Zvolena pri slávnostnom vyhodnotení uplynulej sezóny. Svoju chvíľku slávy si na pódiu pre najúspešnejších užil aj Revúčan Libor Mladší za víťazstvo v Slovenskom pohári v letnom biatlone v sezóne 2013 v kategórii žiakov 12-13 roč.

Ilustračný obrázok k článku Kráľ biatlonovej stopy 2014 aj s účasťou biatlonistov z Revúcej. Ocenenie si prevzal aj Revúčan Libor
Foto: Eva Viestová

Podľa očakávania sa kráľovnou biatlonovej stopy už šiesty krát za sebou stala Anastasia Kuzminová. Cez videoprezentáciu sme si ešte raz spoločne pripomenuli jej zlaté chvíle v Soči, ale aj viaceré pekné výsledky v svetovom pohári počas celej sezóny. Emotívne „Standing ovation“ všetkých zúčastnených si vyslúžil biatlonista Pavol Hurajt, ktorý sa v po OH v Soči rozlúčil s aktívnou športovou kariériou.

V rámci slávnostného podujatia získali pamätné medaily Slovenského zväzu biatlonu aj funkcionári a rozhodcovia, ktorí dlhoročne biatlon v Revúcej organizujú a podporujú pri príležitosti ich okrúhlych životných jubileí – Mgr. Daniela Chrapánová, Jozef Kubaško a Ing. Ladislav. Szabó. Čestným hosťom za naše mesto bola aj pani primátorka MVDr. Eva Cireňová.

Pre všetkých zúčastnených mladých športovcov je veľkou motiváciu mať možnosť sa osobne stretnúť, prípadne odfotografovať s úspešnými reprezentantmi Slovenska. Veríme, že v budúcnosti sa niektorému z biatlonistov z nášho klubu podarí dosiahnuť takýto úspech.

info a foto: Klub biatlonu Magnezit Revúca

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM