Peter Simon Rôzne

Krásnohorské Podhradie ovládli nablýskané mašiny: Pozrite si naše FOTO a VIDEO z akcie!

Vôňa benzínu, spálené gumy, pekné ženy a motorky. Toto všetko sa stretlo počas víkendu pod hradom v Krásnohorskom Podhradí. Motorkári z Rožňavy, Revúcej a širokého okolia zamierili priamo pod hrad a následne do kempingu.

Ilustračný obrázok k článku Krásnohorské Podhradie ovládli nablýskané mašiny: Pozrite si naše FOTO a VIDEO z akcie!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V sobotu sa v kempingu konal 3. ročník tohto motozrazu, na ktorom sa zišli motorkári z okolia i susednho Maďarska. Pre návštevníkov pripravil organizátor bohatý sprievodný program ako spanilú jazdu po okolí a vystúpenie kaskadérov na parkovisku pod hradom. Vo večerných hodinách sa zúčastnení mohli tešiť na poriadnu muziku v podaní kapiel ako Prevrat, Alldevils, Wastage, The Roads a nakoniec vystúpila kapela Renaissense z Rožňavy. „Pre návštevníkov sme pripravili aj súťaže ako ťahanie auta, hádzanie gumy, súťaž v pití piva a prekvapenie na večer. Som rád, že sa nás tu toľko zišlo a dúfam, že počasie vydrží,“ povedal organizátor Erik Tokár.

Motorka je srdcovou záležitosťou viacerých ľudí z regiónu a tí samozrejme na zraze nemohli chýbať. V čom vidia to čaro? „Je to také osobné jazdiť na motorke, je to úplne iné ako na aute a mám rád ten pocit voľnosti. Jazdím už minimálne 20 rokov a za tú dobu ma to ťahá čoraz viac,“ povedal s úsmevom jeden z motorkárov.

„Manžel je ten pravý motorkár, ja s ním chodím, keď mám čas, ale zapáčil sa mi tento životný štýl a chcela by som odkázať mladým, aby si dávali pozor a nepreceňovali svoje schopnosti a dbali na svoj život,“ dodala účastníčka podujatia.

Pozrite si FOTO a VIDEO z akcie v našej galérii.

Obrazom: Motozraz pod hradom Krásna Hôrka
1
Galéria
Obrazom: Motozraz pod hradom Krásna Hôrka
16
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM