Eva Viestová Futbal

MFK Revúca hostil Poltár

V nedeľu 17.4. o 16,00hod odohrali revúcki futbalisti 17. kolo 4. ligy SsFZ, skupina JUH - jarnej časti sezóny 2010/2011proti mužstvu Sklotatran Poltár.

V druhom jarnom zápase podali domáci opäť dobrý výkon, so žiaľ, nešťastným výsledkom. Ako vždy, aj teraz sa potrdilo, že zápasy s Poltárom sú bojovné a rýchle, aj keď poltárski hráči hrajú zbytočne tvrdo. Úvod mali domáci dobrý, tvorili hru, postupnými útokmi ohrozovali bránku hostí, no gól nie a nie zasadiť do siete. V 31 minúte sa hostia v podstate dostali prvýkrát k našej bránke a viedli 0:1. Mrzel nás moment, keď hosťujúci hráč udrel nášho do tváre, za čo videl iba žltú kartu. Po zmene strán domáci ešte viac zvýšili tempo a v 54 minúte Švec vyrovnal na 1:1. Rozhodca potom neodpískal pokutový kop pre domácich, čo sa bežne nestáva. Keď sa už zdalo, že zápas skončí remízou, no vtedy hostia, oslabení o Škaláka, ktorý v za 51 minút nazbieral 2 žlté karty, udreli ešte raz a strelili víťazný druhý gól.. Hostia boli pohybliví, rýchli a technicky zdatní a domáci ešte aj toto museli prevýšiť svojou bojovnosťou. Fanúšikom MFK ďakujeme za podporu a povzbudzovanie. Nezostáva nič iné, len sa poriadne pripraviť na ďalší zápas a priniesť nejaké prvé jarné body z Banskej Bystrice.

V nedeľu 1.5. o16,30hod privítame na domácej pôde mužstvo z Brusna v zápase 19.kola. Všetkých srdečne pozývame!!!

Revúca : Poltár
1 : 2

Zostava MFK Revúca : Stanko, Majerčík, Švihla T., Švihla L., Šestina, Gomori, Bystrán, Švec, Luntner, Máté, Helik, Bajús, Gallo

Zdroj info: A. Štempel

MFK Revúca hostil Poltár
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM