Eva Viestová Hokej

MHK Magnezit Revúca po polovici súťaže GHHL na čele

Dohrávka 6. kola GHHL (www.ghhl.webnode.sk) medzi MHK Magnezit Revúca a Expresstrans Rim. Sobota priniesla takticky a zodpovedne hraný hokej na oboch stranách, keďže mužstvá sa veľmi dobre poznajú a boli si vedomí sily súpera.

Stretnutie sa začalo pre nás nepriaznivo , keď hneď v úvode sme inkasovali po náhodnej strele od modrej čiary . Potom však Škorňa v našej bránke „zatiahol roletu“. Vo vyrovnanej partii nebolo mnoho tzv. čistých príležítostí, no po našich niekoľkých sme sa presadili až v druhej tretine, keď vyrovnával Skybjak a pred koncom sme šli do vedenia po dorážke Kedera. Tretie dejstvo pokračovalo v dramatickom tóne, avšak záver čiastočne zobral do rúk rozhodca (i naša krátka nekoncentrovanosť), keď „ostrým okom“ hľadal akúkoľvek zámienku na našej strane. Po nepotrestanom evidentnom faule na N. Hutku zrazu sedeli naši (!!) dvaja hráči na trestnej lavici a vyvrcholilo to zhruba dve minúty pred koncom (hrá sa 3× 15 min.) , keď už boli na trestnej lavici štyria naši hráči a súperovi sa so šťastím pred koncom presilovky piatich proti trom podarilo dotlačiť puk za Škorňov chrbát – 2 : 2. V záverečnej polminútovke sme ešte mali dobrú príležitosť, ktorá ostala nevyužitá a tak ostalo pri remíze. Takže opäť ako v stretnutí s Kalinovom, nám ušlo víťazstvo v riadnom hracom čase v záverečných momentoch, keď sme neodolali početnej prevahe súpera. Napriek strate bodu MHK Magnezit Revúca „zimuje“ na prvej priečke a druhá polovica súťaže, ktorá začína 7.1.2012 bude ešte veľmi napínavá, keď sú plece pri pleci Revúca, Expresstrans a Kalinovo, no posledné slovo iste ešte nepovedali Klenovec a Omega R.Sobota.

MHK Magnezit Revúca – HK Expresstrans R. Sobota 2 :3 sn (0:1, 2:0, 1:0) Góly MHK : Skybjak, Keder

**Zostava MHK: **Škorňa – Kováč, Kozák, Skybjak, Hutka P., Hutka N., Vojčík, Žgravčák, Tatarko R., Keder, Kožuch J., Špak, Papcun, Kožuch Ľ. 1.Revúca 24 b., 2.Expresstrans 23, 3. Kalinovo 21 (+ 1 zápas), 4. Klenovec 17, 5. Omega RS 15, 6.White Raven RS 11, 7.Poltár 9(+ 1 zápas), 8. Kokava 8, 9. Young guns Teriak. 3, 10.Čerenčany 0.

Pozývame všetkých priaznivcov hokeja na priateľské stretnutia MHK Magnezit Revúca s družstvom HK Klenovec v utorok 27.12. o 17,00 hod. a v piatok 30.12. o 17,00 hod. s HC Svište Poprad na zimnom štadióne v Revúcej.

Zároveň si dovoľujeme popriať všetkým priaznivcom športu, občanom mesta a návštevníkom Revúca 24 príjemné prežitie Vianočných sviatkov v pohode a zdraví.

Zdroj info a foto : V. Andraščík

hokej RA-RS
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM