Futbal

Na Revúčke sa body delili. Domáci nepremenili množstvo šancí

V ďalšom kole oblastných majstrovstiev vo futbale privítal FK Revúčka víťaza minulého ročníka, družstvo FK Ožďany. Aj keď snáď papierovým favoritom boli hostia, domáci od začiatku zodpovedným prístupom, nasadením a dôrazom sa dostávali viac pred súperovu bránu.

Ilustračný obrázok k článku Na Revúčke sa body delili. Domáci nepremenili množstvo šancí
Foto: Eva Viestová

Hra mala tempo, hostia sa snažili aktivitu domácich tlmiť organizovanou obranou a taktickým držaním lopty v strede poľa.

Spočiatku si mužstvá nevytvárali gólové príležitosti, jednu nepríjemnú strelu hostí zlikvidoval domáci brankár, no domáci si postupne šance pripravovali najmä po rýchlych preneseniach hry a po jednej z takýchto akcií peknou krížnou strelou úspešne zakončil Černota.

Domáci mali ešte nejaké možnosti na zvýšenie náskoku, ktoré zahodili, takže polčas 1:0. Aj druhá polovica začala obojstranne svižne, no po niekoľkých minútach po centri a zaváhaní domácich po hlavičke hostia zrazu vyrovnali. Revúčka akoby na chvíľu stratila istotu, vytratila sa pohoda i kombinácia a mohla dokonca opäť inkasovať.

Postupne sa domáci dostali späť do svojej hry a vytvorili si zopár dobrých možností na zmenu skóre, no nakoniec sa stretnutie skončilo zmierlivo deľbou bodov, keď diváci sledovali vcelku kvalitný a zaujímavý futbal.

Domácich môžu mrzieť nepremenené príležitostí, ktorých mali na skórovanie viac, avšak hrá sa na góly…

Verme, že aj nasledujúce derby stretnutie s mužstvom FK Muráň v nedeľu 20.októbra o 14,00 hod. na ihrisku Revúčky prinesie tiež dobrý futbal a spokojnosť futbalových fanúšikov.

FK Revúčka – FK Ožďany 1 : 1 (1:0)

  • gól: Černota

Zostava FK Revúčka: Loja – Ziman, Mikuš, Hrachiar, Szentandrassy, Pelle,Černota, Hutka, Strihan, Derďák, Čatloš – Maximov, Šoltýs

POZRITE SI NAŠE FOTO ZO ZÁPASU.

info: V. Andraščík

FK Revúčka-FK Ožďany
1
Galéria
FK Revúčka-FK Ožďany
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM