Peter Klimant Krimi

Najnehodovejšie dni a hodiny v Revúcej: Motoristi, v týchto časoch si dajte na cestách extra pozor!

Nešťastie na ceste si deň ani hodinu nevyberá, napriek tomu sú dni, kedy sa dopravné nehody proste stávajú častejšie. Má ich aj okres Revúca. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Najnehodovejšie dni a hodiny v Revúcej: Motoristi, v týchto časoch si dajte na cestách extra pozor!
Zdroj: TASR

Od začiatku januára do konca marca sa na cestách nášho okresu odohralo celkovo sedem dopravných nehôd, ktoré si žiaľ vyžiadali i jednu ľudskú obeť. Príčiny týchto nehôd boli rôzne. O tom, čo sa najčastejšie podpisovalo pod búračky na cestách Revúckeho okresu sa dočítate TU.

k dopravným nehodám v sledovanom období dochádzalo v rôzne dni v týždni. Dva však z policajných štatistík oproti ostatným vyčnievali. Podľa Okresného dopravného inšpektorátu v Revúcej boli najnehodovejšími dňami celého nášho okresu pondelok a štvrtok. Oba tieto dni majú na konte po dve dopravné nehody.

Čo sa týka času, najviac horúce to na cestách bolo v čase od 12.00 do 16.00 hodiny, no rovnako nehodový bol i čas od 20.00 do 24.00 hodiny. Oba časové úseky majú na konte po dve nehody.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM