Eva Viestová Rôzne

Najpálčivejšie problémy nášho okresu boli zadefinované

Už budúcu stredu 6.6. sa uskutoční výjazdové rokovanie vlády SR v meste Poltár, ktoré bude riešiť sociálno-ekonomickú situáciu v okresoch Revúca, Rimavská Sobota a Poltár. Tomuto rokovaniu vlády predchádzalo niekoľko stretnutí. Jednak to bolo stretnu

Ako nás informoval Ing. Július Laššan, okresný predseda SMER – SD, výstupom z týchto stretnutí boli dva materiály, a to : Priority pre rozvoj okresu Revúca a Závery zo stretnutí s podnikateľmi a zástupcami samospráv.
Tieto materiály boli následne prerokované v utorok 29. 05. 2012 v Revúcej za účasti štátneho tajomníka Ministerstva financií – Ing. Petra Pellegriniho, štátneho tajomníka Ministerstva dopravy, výstavby a reg. rozvoja – JUDr. Andrej Holáka, štátnej tajomníčky Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka – Prof. Ing. Magdalény Lacko-Bartošovej, CSc. a zástupcov kancelárie zboru poradcov Úradu vlády SR, zástupcov BBSK, Ministerstva práce, soc. vecí a rodiny, ako aj zástupcov okresu Revúca. Z tohto rokovania pripravia zástupcovia BBSK podklady pre rokovanie vlády SR, doplnil Laššan.

statny tajomnici v RA
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM