Eva Viestová Rôzne

Nová budova v centre Revúcej je takmer dokončená

Pred necelým rokom sme Vás na našej stránke informovali o tom, že sa centrum mesta rozrastie o novú budovu. V týchto dňoch je to už viac ako realita, a všetci potenciálni záujemcovia majú poslednú šancu na kúpu, či prenájom priestorov...

Polyfunkčná budova Central s plochou cca 400 metrov štvorcových bude mať prízemie a poschodie. Na prízemí budú obchodné priestory a na poschodí ambulancie a kancelárie. Plánovaný koniec výstavby je v júni – júli tohto roka. Budova bude mať energetický certifikát, čo zabezpečí nízke energetické nároky, bude v nej výťah, internet, klimatizácia, bude mať vlastné parkovisko a hlavne bude v centre mesta. Priestory sú variabilné a ešte stále ich vedia prispôsobiť prípadným záujemcom o prenájom, príp. kúpu. Pre záujemcov o kúpu vie firma Ra Investment s.r.o. dohodnúť výhodné financovanie a nevyžaduje finančnú spoluúčasť až do kolaudácie budovy. Zámerom využitia tejto budovy je zastrešiť služby, ktoré sú často vzdialené, bližšie do centra pre lepšiu dostupnosť pre ľudí.

Preto záujemcovia o prenájom, resp. kúpu týchto atraktívnych priestorov neváhajte a využite príležitosť, ktorá sa v Revúcej už nezopakuje…veď centrum je len jedno.

Kontakt v prípade záujmu : 0905 655 179 mail : intal@mail.Tcom.sk

budova za bagetkou
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM