Jakub Forgács Krimi

Nové INFO o tragédii v Tornali. Polícia prehovorila, čo sa stalo na ceste

Nešťastie, ktoré otriaslo Tornaľou! Kamión podľa slov polície vrazil do zaparkovaných áut. Následky sú tragické!

Ilustračný obrázok k článku Nové INFO o tragédii v Tornali. Polícia prehovorila, čo sa stalo na ceste
21
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Tragická dopravná nehoda v Tornali si vyžiadala život 68-ročného Arpáda

„K dopravnej nehode došlo včera (23.1.) v čase o 15:20 hodine na Mierovej ulici v Tornali,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. O nehode sme prvé informácie priniesli už v pondelok večer.

„Podľa predbežných zistení, vodič (39), ktorý viedol jazdnú súpravu Renault Magnum prešiel z doposiaľ nezistených príčin v pravo mimo cestu, kde na parkovisku narazil prednou časťou do tam zaparkovaných troch motorových vozidiel a následne zrazil štyroch ľudí, ktorí sa v tom čase nachádzali pri jednom z vozidiel,“ pokračovala hovorkyňa.

„Všetky zrazené osoby utrpeli pri nehode vážne zranenia. K rozsahu zranení sa nebudeme vyjadrovať, s poľutovaním však môžem potvrdiť, že jeden zrazený muž na mieste zraneniam podľahol. Ostatné zranené osoby boli so zraneniami hospitalizované v nemocnici,“ povedala Petrovičová.

„Na mieste nehody sa do neskorých večerných hodín pracovalo. Vodič jazdnej súpravy sa na mieste podrobil dychovej skúške na alkohol, ktorá bola s negatívnym výsledkom. V súvislosti s nehodou a jej následkami sme už začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a tiež prečinu ublíženia na zdraví,“ dodala so slovami, že do vyšetrovania boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy. Zisťovanie presnej príčiny vzniku dopravnej nehody bude predmetom nasledujúcich vyšetrovacích úkonov.

Pozrite si zábery z miesta nešťastia v priloženej foto a videogalérii!

Zdroj: Facebook
Obrazom: Miesto otrasnej havárie v Tornali
21
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM