Eva Viestová Rôzne

Od dnes je v Revúcej jarmok

Ako vravia v jednom predstavení folklórneho súboru Lykovček : "Na známosť se dává, že v Revúci jérmok bude". V piatok 2.12. a v sobotu 3.12. prebieha v meste Revúcky decembrový jarmok.

Organizuje ho mesto Revúca, mikroregión Magnezit a Mestské kultúrne stredisko v Revúcej. V piatok dopoludnia vystúpia s kultúrnym programom deti zo Základných škôl a tiež rómske skupiny – Promentál a Lucia Ferková. Od 11,00hod do 14,00hod bude prebiehať súťaž vo varení vianočnej kapustnice, ktorej sa zúčastnia trojčlenné družstvá a kapustnicu si bude možné aj kúpiť. Popoludní od 15,00hod si prídu na svoje aj naši najmenší – sú pre nich pripravené súťaže a budú si môcť pozrieť rozprávkové predstavenie Očakávame Mikuláša o tom, ako Mikuláš dostal chrípku. O 16,00hod slávnostne rozsvietia vianočný stromček. Hneď potom si nenechajte ujsť vianočný koncert skupiny Rock Reunion.

V sobotu dopoludnia je taktiež pripravený kultúrny program, v ktorom sa Vám predstaví mužská spevácka skupina Šumiačan, dychová hudba Gemerčanka a spevácky zbor Quirín, ktorý funguje pri ZUŠ v Revúcej.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM