Eva Viestová Rôzne

Originalita a podpora fantázie: Nové ihrisko pre deti je extra!

Deň detí, aký má byť! V piatok na svoj sviatok tí najmenší Revúčania nemohli ani dostať krajší darček. Na Clementisovej ulici v areáli bývalej škôlky vyrástlo za pár dní veľmi útulné a originálne detské ihrisko určené pre všetky deti. Vzniklo pritom

Pre deti ho postavil výrobca a dodávateľ tepla a teplej úžitkovej vody v meste – spoločnosť STEFE THS.

[color=#cc0000]­[size=14]Ihris­ko ako poďakovanie[/si­ze][/color] Nové detské ihrisko je poďakovaním všetkým obyvateľom sídliska za ich trpezlivosť a spoluprácu počas modernizácie teplovodných rozvodov, realizovanej spoločnosťou STEFE THS. Ako kompenzáciu za dočasné obmedzenia v podobe rozkopávok boli na ploche ihriska nainštalované nové, atraktívne komponenty, s dôrazom na použitie prírodných ekologických materiálov a bezpečnosť pri hre a športovaní.

[color=#cc0000]­[size=15]Deti zaujmú tvary aj farby[/size][/co­lor] Ide o ihrisko úplne iného typu, aké na sídliskách bežne nájdete. Na pomerne malej ploche, s využitím niekoľkých herných komponentov poskytuje množstvo aktivít, ktoré podporujú rozvoj detskej fantázie, hravosť a zábavno-športové vyžitie. Ihrisko je vysoko atraktívne aj svojou farebnosťou a materiálovým zladením. Z hľadiska bezpečnosti jeho parametre spĺňajú všetky požadované normy Európskej únie.

Náklady na výstavbu ihriska presiahli 8 tis. eur.

[color=#3333ff]­Skupina STEFE, ktorej je STEFE THS členom, začala s budovaním ihrísk v roku 2007 a túto svoju aktivitu postupne rozširuje do viacerých miest na strednom a východnom Slovensku, v ktorých pôsobí – a to v duchu myšlienky „prispievať k zlepšovaniu kvality bývania na sídliskách“.[/co­lor]

Zástupcovia spoločnosti STEFE THS a Mesta Revúca veria, že spolu s deťmi budú na novom ihrisku tráviť príjemné chvíle aj ich rodičia a starí rodičia. Podľa terajšieho záujmu o ihrisko a vyjadrení rodičov, vybudovať v Revúcej priestor určený deťom – atraktívny, ale zároveň bezpečný, bol už najvyšší čas.

##POZRITE SI NAŠE FOTO A VIDEO Z OTVORENIA IHRISKA.[/size][/co­lor]

Originalita a podpora fantázie: Nové ihrisko pre deti je extra!
1
Galéria
IhriskoEEE
26
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM