Tlačové správy

Oslávte Mikuláša v Mamute: Jeden večer, jedno miesto, dva koncerty

Toto tu ešte nebolo! V sobotu 5. decembra od 20,00hod sa vo vašom obľúbenom Mamut pube v Revúcej bude konať mikulášsky dvojkoncert. Príjemné prostredie, skvelá hudba , dva koncerty po sebe...máte sa na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Oslávte Mikuláša v Mamute: Jeden večer, jedno miesto, dva koncerty
Zdroj: Dnes24.sk

Do Mamuta zavíta slovenská speváčka, textárka a skladateľka Janais. Prvých speváckych súťaží sa zúčastnila už ako dvanásťročná. O rok neskôr si vyskúšala prácu v štúdiu, kde nahrala svoje prvé nahrávky. Od pätnástich rokov si skladá svoje vlastné piesne. Má vlastnú kapelu, ktorú tvoria: Janais – lead vocal, Peter Kothaj – guitars, vocals Martin Šenc – keyboards, Peter Bacigal – bass, Jozef Gorel – drums. Pár dní predtým, ako zavíta do Revúcej bude krstiť najnovšie cd s názvom Vianočná Janais, tak veríme, že nám do Mamuta prinesie aj kúsok vianočnej atmosféry.

Druhým hudobným hosťom v Mamute bude formácia Acoustic nights. Pochádza z Rožňavy a tvoria ju traja členovia – Marián Pál Baláž, Karmen Pál Balážová a Ľubo Breznen. V tomto zložení fungujú približne rok a hrávajú prevažne rockové skladby svetových aj česko a slovenských interpretov.

Vstupné na dvojkoncert v Mamute je 5,–eur a sú v tom zahrnuté aj dve pivká na osvieženie. Rezervácie stolov možné priamo v Mamute, tel. na 0908 910 472.

Veríme, že sa nám spolu s vami podarí vytvoriť opäť perfektnú atmosféru, aká je vždy na koncertoch v Mamute. Neváhajte a príďte stráviť príjemný večer spolu s nami.

Info aj na stránke Facebooku

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Oslávte Mikuláša v Mamute: Jeden večer, jedno miesto, dva koncerty
2
Galéria
Janais
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM