Eva Viestová Rôzne

Ôsmaci porazili svojou šikovnosťou stredoškolákov!

To sa len tak nevidí! Žiakom zo Základnej školy J. A. Komenského sa už po druhý krát podarilo dostať na stupne víťazov a úspešne reprezentovať školu a naše mesto na súťaži „Vitajte v našom regióne“ .

13. apríla 2012 v OC OPTIMA v Košiciach sa žiaci z 8.A Základnej školy J. A. Komenského – **Martin Hudák, Klaudia Kováčová, Michaela Štullerová, Viktória Valašteková, Kristína Uhrinová, Diana Repáková, Branislav Dorčák, **zúčastnili súťaže „Vitajte v našom regióne“ . Vo veľkej konkurencii medzi strednými školami z celého Slovenska získali žiaci základnej školy veľmi pekné a cenné 3. miesto.
[blockquote] Na túto súťaž sa žiaci pripravovali v rámci voliteľného predmetu „Podnikanie v cestovnom ruchu“. Na ZŠ J. A. Komenského sa tento predmet vyučuje už 6 rokov. Tento medzinárodný program zastrešuje Junior Achievement n.o. Program hravou formou učí žiakov umeniu komunikácie a vnímaniu okolia z pohľadu zahraničných návštevníkov, rozpoznávanie ich záujmov, potrieb a priorít pri návšteve Slovenska.[/bloc­kquote]
[color=#3366cc] Na súťaži sa žiaci v tomto roku predstavili ako cestovná kancelária TRIP-TOUR. Vo svojom stánku prezentovali Prednú Horu s jej okolím aj mesto Revúca.[/color] Žiakmi pripravený stánok zaujal nielen návštevníkov, ale aj porotu, ktorá ich úsilie ocenila. Našim žiakom zo Základnej školy J. A. Komenského sa tak už po druhý krát podarilo dostať na stupne víťazov a úspešne reprezentovať školu a naše mesto. Poďakovanie vedenia školy patrí všetkým našim účastníkom a p. uč.Mgr. M. Hunyadyovej, ktorá daný predmet vyučuje a žiakov úspešne pripravuje.

zdroj info a foto : ZŠ Komenského

Cestovny ruch Komenskeho
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM