Webnoviny - Krimi

Piatok trinásteho: Na cestách zomierali ľudia

Piatok trinásteho bol pre niektorých ľudí ozaj tragický...

**1, Dopravná nehoda nákladného vlaku a osobného vozidla na železničnej stanici Devínske jazero v Bratislave, sa stala osudnou pre 16-ročné dievča. Informoval o tom portál Tvnoviny.sk.

Podľa informácií na portáli Tvnoviny.sk sa v aute pred nehodou viezli tri osoby.

Po zrážke s vlakom vodič so spolujazdcom z auta vystúpili, z dosiaľ neznámych príčin v ňom však nechali ležať bezvládne telo tínedžerky, informoval o tom portál Tvnoviny.sk.

Ako agentúru SITA informovala Dana Šebestová z kancelárie prezidenta Hasičského a záchranného zboru, na mieste udalosti zasahovalo deväť bratislavských hasičov s dvoma hasičskými vozidlami a taktiež Závodný hasičský útvar – Závod protipožiarnej ochrany železníc.

2, Muž vyletel zo zákruty a nehodu neprežil

Pri dopravnej nehode v piatok predpoludním zahynul 34-ročný muž z Považskej Bystrice. Agentúru SITA o tom informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Muž šoféroval osobné motorové vozidlo Suzuki na ceste druhej triedy v smere od Považskej Bystrice na Rajec.

Z doposiaľ nezistených príčin prešiel v pravotočivej zákrute mimo vozovku, auto sa následne prevrátilo a strechou narazilo do betónového premostenia.

Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na vozidle vznikla škoda približne 1500 eur.

**3, **V Bratislave sa zranili štyria ľudia

Pri piatkovej dopravnej nehode na ulici Svornosti v Bratislave sa zranili štyri osoby, informoval agentúru SITA bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Pravdepodobnou príčinou zrážky dvoch automobilov bolo to, že vodič osobného motorového vozidla Škoda Octavia vošiel do jazdného pruhu vodičovi osobného motorového vozidla Škoda Felicia.

Všetky zranené osoby boli po nehode prevezené na ošetrenie do nemocnice. Vodiči boli ešte na mieste podrobení dychovej skúške, ktorá dopadla u oboch vodičov negatívne. Škoda na motorových vozidlách je odhadnutá na 4700 eur. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia.

4, **Nehoda sa stala aj v obci Hoste v Galantskom okrese, kde v záhrade rodinného domu skončila opitá mladá vodička.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM