Michaela Mozolányová Krimi

Policajná razia v rodinnom dome: Muži zákona našli omamné látky!

AKTUALIZOVANÉ! Rozruch na ulici. Policajti v rodinnom dome vykonali raziu. V príbytku muži zákona počas nej našli omamné a psychotropné látky.

Ilustračný obrázok k článku Policajná razia v rodinnom dome: Muži zákona našli omamné látky!
Zdroj: Webnoviny.sk

Počas včerajšieho dňa vykonali rimavskosobotskí policajti domovú prehliadku v jednom z rodinných domov v obci Rimavská Seč z dôvodu podozrenia z drogovej trestnej činnosti. V dome boli následne nájdené podozrivé látky.

„Polícia zistila, že 36-ročný muž si opakovane kupuje a aj iným spôsobom zadovažuje psychotropné látky ako extázu, pervitín a taktiež marihuanu, ktorú zároveň v rodinnom dome aj pestuje, váži, delí na jednotlivé dávky a opakovane predáva ďalším osobám,“ povedala policajná hovorkyňa Petra Vašková. Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie za účelom zistenia jeho presného pôvodu. V súvislosti s prípadom zadržala polícia ako podozrivého 36-ročného muža z Rimavskej Seči.

Polícia počas dnešného dňa už dostala informácie z predbežnej kriminalistickej expertízy. „Na základe skutočností, ktoré z nej vyplynuli vzniesol vyšetrovateľ zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinenie 36-ročnému mužovi z obce Rimavská Seč. Predbežná expertíza totiž potvrdila podozrenie polície, že išlo o omamné a psychotropné látky, o rastlinu rodu Cannabis,“ prezradila Vašková.

Foto: ilustračné

Polícia našla u muža v dome marihuanu, pervitín aj extázu
8
Galéria
Foto: Michaela Mozolányová / Zdroj: Policajný zbor SR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM