Jakub Forgács Rôzne Správy

Policajt Ján je dôkazom, že vek je len číslo: Zbiera medaily z extrémnych pretekov, FOTO

Trúfli by ste si na beh v ťažkom prírodnom teréne, skalnaté aj vodné prekážky a mnoho ďalších fyzicky náročných disciplín? 60-ročný Ján s tým nemá problém.

Ilustračný obrázok k článku Policajt Ján je dôkazom, že vek je len číslo: Zbiera medaily z extrémnych pretekov, FOTO
2
Galéria

Významné životné jubileum, 60 rokov, v piatok oslávil pplk. Ján Ščurko, ktorý aktuálne patrí k fyzicky najstarším policajtom v Banskobystrickom kraji. „Svoju púť v Policajnom zbore začínal na Obvodnom oddelení v Rimavskej Sobote, pracoval na kriminálke, desať rokov pôsobil ako riaditeľ na Obvodnom oddelení v Hnúšti a aktuálne je zástupcom riaditeľa Odboru poriadkovej polície v Rimavskej Sobote,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Úspešný „sparťan“

Poviete si, že to je nejaký kancelársky typ, ale zdanie klame. „Janko sa vo voľnom čase venuje príprave a pretekom Spartan race a od roku 2016 ich absolvoval už 29. Je jedným z fyzicky najstarších účastníkov týchto pretekov a vo svojej kategórii (50+) sa vždy zaraďuje medzi tých najlepších,“ pokračovali muži zákona.

„Doma má aj poriadnu zbierku medailí – 4 bronzové, 4 strieborné aj jednu zlatú,“ poznamenali.

„Jankovi držíme palce a prajeme len to najlepšie v ďalšom športovom, ale aj osobnom a pracovnom živote a prajeme mu hlavne veľa zdravia,“ dodali so slovami, že je pre všetkých dôkazom, že vek je naozaj iba číslo.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: 60-ročný Ján boduje na pretekoch Spartan race
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM