Tlačové správy

Populárna kapela INÉ KAFE vystúpi v neďalekej Hnúšti: Lístky v predaji už teraz a za super cenu!

Stále obľúbený a snáď aj večne mladý Vratko Rohoň príde s kapelou INÉ KAFE rozprúdiť pop-punkové šialenstvo do Hnúšte. A máte sa teda naozaj na čo tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Populárna kapela INÉ KAFE vystúpi v neďalekej Hnúšti: Lístky v predaji už teraz a za super cenu!
Zdroj: YouTube.com

Azda každý vo veku 25 – 50 rokov si pamätá niektorý z hitov pop-punkovej formácie INÉ KAFE, veď na slovenskej scéne je s prestávkami už 20 rokov. Teraz prichádza odohrať jediný jesenný koncert na Slovensku na podujatie Nočný beh mesta Hnúšťa, ktorý sa uskutoční 4. septembra 2015. Okrem koncertu čakajú na návštevníkov bežecké preteky, veľký stage, laserová show a 5 hudobných skupín, ktoré ponúknu takmer 6 hodín muziky. Ako predskokani vystúpia okrem domácich skupín kapely Horkýže slíže revival a Vestis Kabát revival.

Vyvrcholením večera bude vystúpenie legendy slovenskej punkrockovej scény, kapely INE KAFE, ktorá sa preslávila hitmi ako Čumil, Ráno, Špinavé objatie, či 090×. Bude to jediné vystúpenie kapely Ine Kafe na strednom Slovensku do konca roka 2015. Okrem toho odohrá kapela koncert aj v hlavnom meste.

Organizátori upozorňujú, že počet vstupeniek je OBMEDZENÝ, preto je potrebné zakúpiť si ich včas a vopred. Môžete tak urobiť prostredníctvom siete Ticketportalu

Viac informácií o podujatí, pretekoch, zľavnených lístkoch a súťažiach nájdete na Facebooku

INé kafe Hnúšťa
2
Galéria
INé kafe Hnúšťa
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM