Šport

Pozrite si tých najlepších: Sedem škôl si to medzi sebou rozdalo v stolnom tenise

Už siedmy rok po sebe organizovala Základná škola s materskou školou Jelšava stolnotenisový turnaj O pohár primátora mesta Jelšava pod záštitou Mesta Jelšava. Stáva sa už tradíciou, že nám ide o podporu pohybovej gramotnosti žiakov, o ich zmeranie si síl v pohybovej výkonnosti a zdatnosti.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si tých najlepších: Sedem škôl si to medzi sebou rozdalo v stolnom tenise
Foto: Eva Viestová

Športové podujatie sa konalo v priestoroch telocviční Základnej školy v Jelšave a otvoril ho primátor Milan Kolesár spolu s riaditeľom školy Dušanom Mihalidesom. Tento siedmy ročník bol svedkom toho, že si svojou úrovňou postupne získal svojich priaznivcov z okolitých škôl.

Podujatia sa zúčastnili družstvá zo siedmich škôl: ZŠsMŠ Jelšava, ZŠaMŠ S.Tomášika Lubeník, ZŠ I.B.Zocha Revúca, ZŠ Hviezdoslavova Revúca, ZŠsMŠ Muráň, ŠZŠ Jelšava a ŠZŠ Revúca.

Súťažilo 7 družstiev chlapcov a 3 družstvá dievčat s celkovým počtom účastníkov 29. Turnaj sa odohral systémom vzájomných zápasov na štyri víťazné zápasy podľa pravidiel stolného tenisu.

Po napínavých športových súbojoch v duchu fair play hry sa umiestnili družstvá nasledovne :

Chlapci :

1. miesto – ZŠ I.B.Zocha, Revúca

2. miesto – ZŠsMŠ Muráň

3. miesto – ZŠaMŠ S. Tomášika Lubeník

Dievčatá :

1. miesto – ZŠ Hviezdoslavova, Revúca

2. miesto – ŠZŠ Jelšava

3. miesto – ZŠsMŠ Jelšava

Magický siedmy ročník turnaja bol úspešný. Všetkým účastníkom a samozrejme aj vedeniam škôl ďakujeme za ich priazeň. Poďakovanie patrí aj učiteľom telesnej a športovej výchovy M. Nagypálovi, J. Šlosárikovi a vedeniu našej školy. Tešíme sa opäť o rok na stretnutie pri 8. ročníku stolnotenisového turnaja.

info a foto: ZŠsMŠ Jelšava

7. roč. stolnotenisového turnaja v Jelšave
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM