Monika Obrtalová Rôzne

Pred Europou sa stretnú siláci

V sobotu 16. júla popoludní odštartuje pred obchodných centrom Europa súťaž s názvom „Pohronský silák 2011“, v ktorej sa stretnú slovenskí a českí šampióni. Prvé kolo podujatia štartuje už dnes na hlavnom námestí vo Zvolene a potom sa presťahuje do B

Prvé kolo súťaže oštartuje už dnes popoludní vo Zvolene na Námestí SNP, ktorá poriadne preverí slovenských a českých pretekárov. Pripravené sú disciplíny ako prenášanie 110-kilovej klady, nosenie gulí o váhe 100 a 130 kilogramov, prevracanie pneumatiky, kačací beh a záverečné ťahanie kamióna. Týchto päť disciplín dokonale preverí nejedného „strongmana“ a diváci sa určite budú mať na čo pozerať.

S podobnými disciplínami sa siláci predvedú aj v sobotu 16. júla o 16.00 hodine pred nákupným centrom Europa, kde sa stretne špička Slovenského pohára silných mužov. Pre divákov sú okrem prevracania pneumatiky pripravené aj ďalšie disciplíny ako dvíhanie nápravy, nosenie 120-kilových kufrov, prenášanie erbu mesta Banská Bystrica. Na záver nebude opäť chýbať ťahanie kamióna.

Zdroj a foto: Pohronský silák

silak v BB
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM