Peter Simon Rôzne Správy

Príroda pod bielou perinou: Pozrite si ZÁBERY z nášho Gemera, FOTO

Perinbaba nám nadelila poriadnu snehovú nádieľku. V prírode to momentálne vyzerá úchvatne. My sme sa vybrali na jedno miesto, kde je snehu ešte viac.

Ilustračný obrázok k článku Príroda pod bielou perinou: Pozrite si ZÁBERY z nášho Gemera, FOTO
28
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pohľad na nádhernú prírodu vždy zahreje pri srdci. A obzvlášť v zime. Pozrite, ako vyzerá cez hľadáčik fotoaparátu oblasť nad Krásnohorským Podhradím. Domáci a turisti lokalitu dobre poznajú.

Z Drnavy sme sa vybrali smerom na Čertov hrad, ktorý bol aj vrcholovým bodom turistiky. Tento úsek trasy turisti dobre poznajú. Výhľad na okolie bol úchvatný. Na takýto výlet sa však treba aj dobre obliecť. Už z diaľky bolo evidentné, že hore je snehu oveľa viac. To sa cestou aj potvrdilo. Miestami ho napadlo viac ako 40 centimetrov.

Nevyšliapaný chodník naznačoval, že sa tam turisti momentálne húfne nehrnú. Ruch mesta tak zanikol a človek si mohol naplno vychutnať tóny prírody. Slnko, ktoré sa počas celého dňa svojimi lúčmi prebíjalo cez stromy, vytváralo krásnu atmosféru. Následne cesta pokračovala cez zasnežený Pačanský kopec, kde sme počas cesty stretli niekoľko párikov na romantickej prechádzke.

Fotky nájdete v našej galérii :)

Obrazom: Gemer pod bielou perinou
28
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM