Alexandra Kolínská Krimi

Prvé FOTO z cestného nešťastia: Vážna nehoda na Gemeri!

Na Gemeri došlo k dopravnej nehode. Polícia informovala, že pri nešťastí sa ťažko zranila vodička (51) vozidla značky Škoda Favorit. Pozrite si FOTO priamo z miesta smutnej udalosti.

Ilustračný obrázok k článku Prvé FOTO z cestného nešťastia: Vážna nehoda na Gemeri!
Zdroj: Policajný zbor SR

K nehode došlo vo štvrtok poobede a to na priamom úseku cesty v katastri obce Rožňavské Bystré v okrese Rožňava. „Vodič vozidla značky Škoda Fabia (39) viedol vozidlo v smere Rožňava – Štítnik, keď v obci narazil do zadnej časti pred ním jazdiaceho vozidla značky Škoda Fabia, ktoré odbočovalo vpravo na miesto ležiace mimo cesty a ktoré v tom čase viedla 37-ročná vodička z uvedenej obce,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Následne vozidlo odrazilo a narazilo do oproti idúceho vozidla značky Škoda Favorit, ktoré viedla 51-ročná vodička. Zo zavinenia dopravnej nehody je dôvodne podozrivý vodič škody Fabie, ktorý nedodržal vzdialenosť medzi vozidlami, nedodržal dostatočnú vzdialenosť od vozidla jazdiaceho vpredu, ktorému bol na mieste zdržaný vodičský preukaz,“ povedala.

Pri nehode sa podľa hovorkyne ťažko zranila vodička (51) vozidla značky Škoda Favorit. Celková škoda bola vyčíslená na 2 600 eur. U dvoch vodičov požitie alkoholu nebolo zistené. „Ťažko zranenej vodičke bola na zistenie požitia alkoholu odobratá krv,“ prezradila Mésarová. Nehodu policajti vyšetrujú.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM