Eva Viestová Volejbal

Revúca žila volejbalom od rána do večera. Pozrite si to...

Začiatok víkendu si milovníci volejbalu v Revúcej parádne spríjemnili. Od rána až večera sa zabávali...ako inak volejbalom. Po celý čas tu vládla príjemná priateľská atmosféra, ale pokiaľ išlo o hru, bojovali všetci za svoj tím ako o život.

Na ihriskách pri ZŠ Hviezdoslavovej to v sobotu žilo volejbalom. Konal sa tu v poradí už tretí ročník Memoriálu Milana Hericha – „Baču“. Akcia sa od svojho vzniku teší mimoriadnej obľube…veď nadšencov volejbalu aj skvelých hráčov je v Revúcej neúrekom.

Všetkých v úvode privítal Maroš Kumi a spoločne si minútou ticha uctili pamiatku Milana Hericha, ktorý tragicky zahynul. Ako povedal, svojím vystupovaním a hrou si pripomenieme šport, ktorý miloval.

Na turnaj sa prihlásilo spolu 10 tímov, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín. Niektoré mali aj originálne názvy, ako napr. Triezvych nás nedostanú, Duracel, či Veveričky.

Jednotlivé zápasy boli akčné, diváci si mohli pozrieť množstvo zaujímavých výmen na oboch ihriskách. Víťazom sa stal tím Atena, ktorý okrem vecných cien získal aj putovný pohár tohto memoriálu.

[color=#cc3300]­[size=14]POZRI­TE SI FOTO A ZOSTRIH Z TOHTO SUPER TURNAJA.[/size][/co­lor]

Revúca žila volejbalom od rána do večera. Pozrite si to...
1
Galéria
VolejbalTurnajRABaca
64
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM