Eva Viestová Samospráva

Revúčan Miki vyrobil najkrajšie kŕmidlo

Gemersko-malohontské múzeum v Rimavskej Sobote už tradične v jesenných mesiacoch organizuje pravidelnú environmentálnu aktivitu pre deti.

Ilustračný obrázok k článku Revúčan Miki vyrobil najkrajšie kŕmidlo
Foto: Eva Viestová

V roku 2012 už prebehol VI. ročník súťaže o „NAJKRAJŠIE KŔMIDLO“ pre žiakov druhého stupňa základných škôl a im zodpovedajúcich ročníkov osemročných gymnázií v okrese Rimavská Sobota, Poltár a Revúca.

Tejto súťaže sa zúčastnil aj žiak VII. B triedy ZŠ na Hviezdoslavovej ulici v Revúcej Mikuláš Šípoš. Spomedzi 30 – tich kŕmidiel, ktoré zhotovili žiaci, bolo ocenených 5 najkrajších kŕmidiel.

Mikuláš Šípoš získal podľa odbornej poroty najväčší počet bodov, a tým aj prekrásne I. miesto. Vecnú odmenu a diplom si prevzal od riaditeľky múzea, PhDr. Oľgy Bodorovej, v prítomnosti odbornej poroty, hostí a svojich spolusúťažiacich na slávnostnom vyhlásení výsledkov súťaže a na vernisáži výstavy dňa 7. novembra 2012, ktoré sa konalo v priestoroch Gemersko-malohontského múzea v Rimavskej Sobote. Mikulášovi srdečne blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy v tejto súťaži.

info a foto : ZŠ Hviezdoslavova

Najkrajšie kŕmidlo
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM