Eva Viestová Iné športy

Revúčania doma len s jedným bodom

Domáce zápasy s kvalitným súperom sú pre našich hráčov vždy veľkou motiváciou. Lenže takáto sezóna na zranenia nám robí škrty cez rozpočet.

Na zápasy pre zranenia nenastúpili K. Hatala, ktorému hrozia operácie ramien a hlavne opora družstva, D. Belica, ktorý si musí doliečiť zápal v kolene. So zranením kolena nastúpil na blok smečiar Ľ. Smoliar a druhému blokárovi len pred mesiacom dali dole sádru z nohy, keď mal zlomenú kostičku v členku. Na druhej strane v družstve Humenného nastúpili hráči so skúsenosťami nielen z extraligy, ale už hrali zápasy v Európskej lige.
Prvý zápas sa hral z oboch strán útočne, lenže s mnohými chybami na našej strane. Báli sme sa v prvom sete tvrdo útočiť, lebo sme mali pred súperom rešpekt. Ušlo nám pár servisov a niekoľko smečov išlo do autu, čo naštartovalo Humenčanov. V druhom a treťom sme pritvrdili servis, čo robilo súperovi problémy a my sme to využili. Vo štvrtom sete sme zase nezvládli koncovku a súper sa vrátil do zápasu. Hneď prvé útoky sme pokazili a Humenčania si získali náskok, ktorý si ustrážili. V druhom sme museli meniť zostavu, keď sa nám zranilo libero a na ihrisko sa postavili dvaja mladí hráči ( 16 a 17 r.) , ktorí aj keď odohrali dobré lopty, nemajú také skúsenosti, aby zvládli náročnosť takýchto stretnutí. V prvom sete vychádzalo Humenčanom všetko a my sme sa trápili na ihrisku. Potom sme sa výrazne zlepšili, ale hostia vyhrali aj druhé stretnutie. Bol to dobrý volejbal z oboch strán a divákom sa to veľmi páčilo.

AVK MAGNEZIT REVÚCA : VK CHEMES HUMENNÉ B 2:3 a 0:3 **Zostava: **A. Petráš, M. Herich ml., M. Herich, Ľ. Smoliar, D. Matúška, M. Karabínoš lib. I. Hrbáľ Str.: J. Schelling, R. Steigauf
tr. I. Kozlík 220 divákov

O dva týždne, 4.2. o 15,00hod privítame vedúce družstvo 1. ligy, MŠK Vranov nad Topľou. Diváci sa môžu tešiť na dobré zápasy a naši hráči sa pobijú o finálovú časť PLAY OFF.

Zdroj info : Maroš Kumi, š.r. AVK

Pozrite si naše foto a video zo zápasu!!!

Revúčania doma len s jedným bodom
1
Galéria
Volejbal Revuca Humenne
41
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM