Eva Viestová Volejbal

Revúčania na volejbalovom turnaji strieborní. Pozrite si to...

V sobotu od rána prebiehal v telocvični Strednej odbornej školy Volejbalový turnaj mladších žiakov o Pohár Mesta Revúca a takisto finálový turnaj mladších žiakov MSR oblasť stred. Turnaja sa zúčastnili štyri mužstvá a mladší žiaci Revúcej sa prebojov

O pohár súťažili družstvá z chlapcov a dievčat z Revúcej, zo Žiliny a z Prievidze. V jednotlivých zápasoch sme mohli vidieť lepšie aj slabšie výkony jednotlivcov a vo finále sa nakoniec únava podpísala pod tesnú prehru revúckych chlapcov. Víťazom tohto turnaja sa stalo družstvo z Prievidze.

[color=#0000ff]A čo o turnaji povedal jeho organizátor Maroš Kumi? [/color] Tento turnaj bol zaradený pod hlavičku Slovenskej Volejbalovej Federácie a výsledky sa zarátavajú do Majstrovstiev SR oblasť stred. V kategórii žiakov sa stretli družstvá VKM Žilina, TJ Priemstav Prievidza a naše dve družstvá. Po minulé roky sa turnaja zúčastnili aj Humenné a Přerov. Prvý menovaný zrušili nečakane svoju účasť SMS-ou a hostia z Čiech nemohli pricestovať pre účasť na finálovom turnaji Majstrovstiev Českej republiky. Tak sme do turnaja nasadili družstvo našich dievčat. V jednotlivých zápasoch sa ukázali talenty v oboch družstvách a videli sme naozaj dobrý volejbal. Na túto vekovú kategóriu to boli skvelé zápasy. Striedali sa pekné útoky, zákroky v poli, čo sú na túto kategóriu málo vídané veci. Aj dievčatá hrali na svoje možnosti, len sa veľmi báli. Ale celkovo tento turnaj splnil svoj účel a ukázal, že nám vyrastajú nové volejbalové talenty.

**A toto sú výsledky: ** //1. miesto : TJ Priemstav Prievidza 2. miesto: AVK Magnezit Revúca 3. miesto: VKM Žilina 4. miesto: AVK Magnezit Revúca – D // Teraz nás čaká finálový turnaj v Žiline, kde sa rozhodne o celkovom víťazovi v tejto kategórii.

Súvisiace články: [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.134318_Gym­nazisti-na-Majstrovstvach-Slovenska]Gym­nazisti na Majstrovstvách Slovenska[/link] [link=http://www­.revuca24.sk/clan­ky?extend.133249_Us­pech-mladych-revuckych-volejbalistov]Ús­pech mladých revúckych volejbalistov[/lin­k]

POZRITE SI NAŠE FOTO A ZOSTRIH Z TURNAJA.[/si­ze][/color]

Revúčania na volejbalovom turnaji strieborní. Pozrite si to...
1
Galéria
volejbal turnaj ziaci RA
35
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM