Eva Viestová Futbal

Revúčania odohrali prvý jarný zápas doma

V nedeľu odohrali revúcki futbalisti prvý zápas 4. ligy SsFZ, skupina JUH jarnej časti sezóny proti vedúcemu mužstvu tabuľky FK 34 Brusno.

Domáci začali zápas držaním lopty, no paradoxne do vedenia mohlo ísť Brusno, keď využilo chybu v rozohrávke. Ak sa aj domáci dostali pred šestnástku, snažili sa zo svojich akcií vyťažiť štandardné situácie. K jednej sa dostali v 12.minúte a obrana hostí si s ňou poradila. V 16.minúte získal loptu Chomistek, predral sa po ľavej strane a popod padajúceho brankára otvoril skóre zápasu.
Po tomto momente sa hostia viac dostávali do hry, keďže domáci začínali viac útočiť. Dobrú šancu na zvýšenie náskoku mal Sojak, keď po prihrávke od Chomisteka postupoval sám na domáceho brankára, ten jeho šancu zmenšením uhla na zakončenie zneškodnil a po následnej spätnej prihrávke Sojaka na Chrenovského sa opäť prezentoval dobrým zákrokom a zachránil domácich. V 29.minúte prišlo ku kurióznej situácii keď sa zranil hlavný rozhodca a musel ho nahradiť prvý asistent Košarnik. Zápas tak dorozhodovala len rozhodcovská dvojica. Domácim sa do polčasu predsa podarilo vyrovnať, keď v nadstavenom čase prvého polčasu Belko fauloval v pokutovom území domáceho hráča a tí mali výhodu pokutového kopu. K lopte sa postavil Gomori, jeho pokus Škubák vystihol, vyrazil a dobiehajúci Šestina vyrovnal na 1:1. Hostia vstúpili do druhého polčasu s cieľom pridať druhý gól a strhnúť tak vedenie opäť na svoju stranu. Prvú šancu mali domáci, keď sa na hosťujúceho brankára rútil Šestina, no dobrý návrat ukázal Giertl a nedovolil mu vystreliť. Hostia podali vcelku dobrý výkon hlavne v druhom polčase, kedy prevýšili domácich hlavne po fyzickej stránke. Od väčšej prehry zachránil domácich brankár Smerek.

MFK Revúca – FK 34 Brusno
1 : 5 (1:1)

Zostava MFK Revúca:Smerek-Majerčík,Švih­la(46.Čellár),Kon­ček,Šestina,Sche­lling,Gomori,Švec,Lun­ter(75.Bystrán), Maté,Urc(35.Vranec)

info prevzaté z http://fkbrusno.weblahko.sk/20112012.html

Pozrite si naše foto zo zápasu.

Revúčania odohrali prvý jarný zápas doma
1
Galéria
MFK RA - BRUSNO
40
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM