Eva Viestová Rôzne

Revúčania remizovali s Poltárom

V 17. kole sme cestovali do Poltára, kde sa body získavajú len veľmi ťažko. Domáci síce nastúpili bez štyroch potrestaných hráčov, ale boli to oni, kto na mokrom teréne udával tempo zápasu.

V prvej polhodine hry, sa hral opatrný futbal prevažne medzi šestnástkami, pretože situáciu hráčom komplikovalo neustále mrholenie. V 35. minúte sa po našej ľavej strane lopta so šťastím dostala k domácemu Koristekovi, ten z vnútra šestnástky tvrdo vystrelil, no brankár Smerek jeho strelu do šibenice vyrazil na roh. V 40. minúte urobila naša obrana hádam prvú chybu v zápase a Koristek sa rútil sám na bránu, no trafil iba vybiehajúceho Smereka. Minútu pred polčasovým hvizdom sme prvýkrát vystrelili na bránu, keď Vranec napriahol asi z 30 metrov a domáci brankár dokázal jeho strelu len vyraziť, no obrana nebezpečenstvo zažehnala. Druhý polčas začali domáci súvislým tlakom a v 48. minúte sa sám na Smereka rútil Kurčík, ale loptu si kopol príliš ďaleko od nohy a pre hosťujúceho brankára nebol problém zmocniť sa jej. O 2 minúty neskôr vybojoval pri rohovej zástavke loptu domáci kapitán Pagáč, odcentroval na roh päťky, kde hlavičkoval úplne voľný Šuľaj, no Smerek vyrazil loptu na brvno. Od tohto momentu sa hra rozkúskovala, častými drobnými faulmi v strede ihriska. Naši hráči sa presadzovali len veľmi ťažko, pretože domáci dohrávali všetky osobné súboje dôrazne do tela. V 64. minúte vyskúšal Bystrán pozornosť domáceho brankára krížnou strelou, ktorému vypadla, ale dobiehajúci Lunter tiesnený obrancom nedokázal rozvlniť sieť. V 75. minúte Šestina kolmicou vysunul Gömöriho a ten postupoval sám na bránu. Pred brankárom však nepochopiteľne zaváhal a loptu si odkopol mimo brány. V záverečných minútach sa domáci aj s miernou podporou rozhodcu snažili strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale naša obrana bola pozorná a do ničoho vážneho sme ich už nepustili. V poslednej minúte si ešte Schelling nešťastne natiahol sval a musel byť vystriedaný. Bude preto pravdepodobne chýbať v dôležitom domácom stretnutí[color=#cc3300] 22. 4. 2012 proti Banskej Štiavnici, [/color]ktorá sa momentálne nachádza na 2. mieste štvrtoligovej tabuľky.

SKLOTATRAN Poltár – MFK Revúca
0 : 0

Zostava MFK: Smerek – Vranec, Majerčík, P. Konček, Šestina – Švec (Čellár), Máté, Schelling (Urc), Bystrán – Lunter, Gömöri

Zdroj: Vladimír Gallo

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM