Peter Klimant Iné športy

Revúcki kickboxeristi zaznamenali mimoriadny úspech. Títo malí súrodenci patria medzi najväčšie talenty klubu!

Revúcki kickboxeri dokázali, že patria medzi slovenskú špičku. Na súťaži v Bardejove predviedli parádne bojové umenie a domov si odniesli až 22 medailí. Hviezdili aj súrodenci Sokolovci, ktorí patria k najväčším talentom v našom klube.

Ilustračný obrázok k článku Revúcki kickboxeristi zaznamenali mimoriadny úspech. Títo malí súrodenci patria medzi najväčšie talenty klubu!
Zdroj: Dnes24.sk

Osemnásť mladých revúckych kickboxerov zavítalo do Bardejova, aby tu predviedlo svoje bojové schopnosti v prvom kole Open Katsudo ligy v kickboxe. Do súťaže sa celkovo zapojilo až sedemnásť športových klubov zo Slovenska a Poľska.

Naši revúcki bojovníci súťažili v disciplínach pointfihting, lightcontakt, kicklight, fullcontact a K1. Celková bilancia kickboxerov z Revúcej je 9 zlatých, 9 strieborných, 4 bronzové a jedno 4 miesto. To je dokopy krásnych 22 medailí. Revúca sa tak v celkovom hodnotení klubov umiestnila so 70 bodmi na 3. mieste pred domácim klubom Edymax Bardejov (84 bodov) a veľkoklubom Tatran Prešov Košice, ktorý mal od Revúcej len o jeden bo naviac.

Súrodenci Marek (12) a Dianka (8) Sokolovci tu opäť dokázali, že patria k najväčším talentom revúckeho klubu. Podľa jeho vedenia si obaja na súťaži počínali vynikajúco, čo dokazujú aj medaile, ktoré si priniesli domov. Obaja súrodenci získali po dva vzácne kovy. Blahoželáme!

Foto: KICKBOX Leon REVÚCA

Malí Revúčania vedia rozdávať kopy
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM