Rôzne

Revúcki učitelia, ako ich bežne nepoznáme: Predviedli sa v retro oblečení!

V Revúcej sa uskutočnil ďalší ročník už tradičného zimného volejbalového turnaja zamestnancov škôl a školských zariadení nášho mesta O pohár primátorky. A ako to dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Revúcki učitelia, ako ich bežne nepoznáme: Predviedli sa v retro oblečení!
Foto: Eva Viestová

Po slávnostnom otvorení turnaja primátorkou Evou Cireňovou v telocvični organizátora ZŠ J. A. Komenského a vystúpení mažoretiek zo ZUŠ začali boje v A skupine.

Súboje v B skupine sa odohrávali v telocvični SOŠ . Celkovo sa turnaja zúčastnilo 8 mužstiev a to : ZŠ J. A. Komenského, ZŠ I. B. Zocha, ZŠ Hviezdoslavova, GMK, SOŠ, SSOŠ, MIX, ZŠ S. Tomášika s MŠ Lubeník.

Do záverečných bojov postúpili družstvá z A skupiny ZŠ J. A. Komenského a GMK a z B skupiny ZŠ S. Tomášika s MŠ Lubeník a ZŠ I. B. Zocha. Nakoniec sa vo finále stretli najlepší a to ZŠ J. A. Komenského a ZŠ S. Tomášika s MŠ Lubeník.

Po ťažkom a vypätom finálovom zápase putovný pohár ostal v našom meste. Patrí pre tento rok 2014 najlepším, družstvu ZŠ J. A. Komenského pod vedením Márie Chrapánovej. Druhé miesto patrí družstvu z Lubeník a tretie GMK .

Zároveň sa s bojom o pohár uskutočnilo súperenie o naj retro oblečenie jednotlivých mužstiev O cenu riaditeľa Základnej školy J. A. Komenského. Odmenu si odniesli volejbalisti z GMK a zo ZŠ S. Tomášika z Lubeníka. Tento každoročný športový deň zamestnancov škôl znovu ukázal, že vedia súťažiť, oddychovať, zabávať sa aj sami na sebe a takto netradične mnoho rokov končiť prvý polrok školského roku.

Už teraz sa všetci tešíme na zábavný koniec druhého polroku a to na letné súperenie počas letných športových hier zamestnancov škôl a školských zariadení v júli 2014.

info a foto: ZŠ J.A. Komenského

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM